
Tip: hoeveelheden doet iedereen naar vrije wil
- Enkele sjalotten en knoflook 1 zoete rode en groene paprika 1/2 oranje paprika 1 licht groene courgette 3 aubergines 1grote wortel 3 tomaten en Enkele kerstomaatjes voor versiering Koolzaadolie Peper, zout ,rozemarijn, Provençaalse kruiden, oregano ,gerookte paprikapoeder, gerookte knoflookpoeder Aubergines halveren en in de steamer 1.30 min, uithollen en vruchtvlees bij andere groentjes toevoegen De rest van de groentjes heel klein snijden en stoven in koolzaadolie Als alles gestoofd is ,doe je de tomaten en de zoete rode paprika in de blender om een sausje te maken, dit giet je over de gestoofde groentjes Wat koolzaadolie in de Ovenschotel De aubergines opvullen en daarna in de oven. Enkele kerstomaatjes als versiering gebruiken Bijgerecht rode linzenpasta
Laat het smaken