ZE DOEN NIET WAT IK ZEG


Mensen doen niet wat je hun zegt... mensen doen wat jij doet.

Voor sommige raar, voor anderen toevallig maar deze ochtend werd ik wakker met een leuke brief waarin me persoonlijk wordt gevraagd om ondernemers te versterken.

Dit sluit enorm aan omdat ik uit eigen ervaring kan spreken om een balans te vinden tussen tijd, geld, relaties, vrije tijd en gezondheid.

De brief zette me voor het eerst in mijn leven aan om een curriculum vitae te maken.

Daar ik steeds eigenaar was had ik nooit een eigen CV moeten maken.

Net hierdoor kreeg ik zelf een goed overzicht van wat ik tot nu met mijn leven heb gedaan en tjonge tjonge het is zoals we het bij ons noemen: een hele boterham.

Mijn cv in het kort:

In 20 jaar heb ik steeds harder gewerkt als verkoper van gadgets en computers tot eigenaar van een juwelierswinkel en twee horecazaken. Hierdoor won ik een enorme waaier van vaardigheden en kon ik me snel inleven in anderen hun situaties.

Logisch gezien was ik goed bezig was er iets wat ik ontbrak. Toen ik ontdekte dat alles in mijn leven rond tijd en geld leek te draaien en ik geen extra tijd kon maken voor mijn relaties, familie, vrienden en welzijn ging ik op zoek naar oplossingen.

Ik verloste me al mijn pijnen, vetten en de druk door simpelweg deze filosofie dagelijks toe te passen: werk harder aan jezelf dan je doet aan je job. Dit was voor mij een nieuwe kijk want mijn werk... was heilig alles moet perfect... ;-) Ik hou van hard werken maar werk liever slim omdat het resultaat dan beter is. Zo bestudeerde ik mijn eigen acties en reacties en ging deze zorgvuldig herbekijken.

Ik help graag anderen vooruit want net dat maakt me gelukkig.

Wat is dan het verschil met vroeger? In het verleden zei ik het en bleef ik herhalen en net dat werkt niet goed. Nu pas ik al mijn advies wat ik geef ook zelf toe en ben het voorbeeld van hoe het beter werkt. Mensen doen niet wat je zegt, mensen doen wat jij doet.

Gek maar het leek te werken en plots kreeg ik steeds meer tijd. Deze tijd vulde ik door mezelf te confronteren en te verbeteren op elk vlak dat ik kon bedenken.

Vandaag sta ik verbaasd te kijken dat net dat klein stapje, die filosofie; werk harder aan jezelf dan je doet aan je job een aanéénlopende reeks van stappen maakte tot een uitmuntende verbetering op vlak van mijn lichaam, mijn gedachten en mijn gevoelens.

Nu mentor ik de Kracht van Energie en Gedachten aan iedereen die er klaar voor is.I'm gonna take you down Deep down to the front lines

You woke up this morning Got yourself a gun, Mama always said you'd be The Chosen One.

She said: You're one in a million You've got to burn to shine, But you were born under a bad sign With a blue moon in your eyes

You woke up this morning All that love had gone Your Papa never told you About right and wrong

But you're looking good, baby I believe you're feeling fine,(shame about it) Born under a bad sign With a blue moon in your eyes

Universal Energetic Dynamics

www.UED.Nu

Dennis Schoofs

#toeval #energie

Gebruik het denken om dieper te voelen zonder in bepaalde gevoelens te verdrinken.

Moed, kracht, vertrouwen, respect en dankbaarheid vormen peilers om emoties dieper te begrijpen.

UNIVERSAL ENERGETIC DYNAMICS

CONSCIOUS BUSINESS ENTREPRENEURSHIP

 Sint-Truiden, Vlaanderen, België

UW IDEE NU • WWW.UED.NU

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon