UITSTELGEDRAG KOST VEEL TIJD


Uit de oude doos maar voor velen in het hart gedragen.  :-)   

IN UW LEVEN KUNT GE BETER UITSTELLEN WAT GE KUNT UITSTELLEN.

ik doe het morregen, da 'k het zeker zal doen morregen, zeker voor de noen ik doe het morregen, morregen, morregen da 'k het morgen zal doen niet vandaag, niet seffes, niet subiet, ik heb geen goesting, nee nu doe ik het niet maar ik kan u wel beloven het is 't eerste da 'k begin een goed nachtje slapen, fris eruit en vlieg erin ik doe het morregen, da 'k het zeker zal doen morregen, zeker voor de noen ik doe het morregen, morregen, morregen da 'k het morgen zal doen ik heb geen tijd en ik heb geen zin ik ben te moe om te prutsen aan dat ding psychologisch voorbereiden is een noodzakelijk iets morgen gaat het beter, vandaag presteer ik niets het is toch niet den tijd van 't jaar ge moet niet zagen, fluit ernaar ik ben bezig en daarbij ik deed vandaag toch al genoeg ik moet nu gaan vertrekken, men verwacht mij aan den toog ik doe het morregen, da 'k het zeker zal doen morregen, zeker voor de noen ik doe het morregen, morregen, morregen da 'k het morgen zal doen als alles nu al is gedaan heeft morgen geen zin meer te bestaan het is dus beter vandaag niet alles al te doen ik zie wel morgen, morgen voor de noen


Join our Social Media Platform for free where everybody can help the environment by using it.

Register now to follow, support or share sustainable solutions for pollution.

Click Here to JOIN-UP FOR FREE change your luck and become the change


Follow things that makes you smile and be the change | Dennis™

#opportunity

#innovative #disruptive #hitech #technology

#sustainable #future

#clean #planet #world #save #animals #I #all

#blockchain #token #legal #transparent #exponential

#residual #income #stream #money #flow #provide

#awareness #consciousness #pachamama

#sorrow #change #hope #become #luck

#follower #supporter #influencer

#bethechange #bethankful

Gebruik het denken om dieper te voelen zonder in bepaalde gevoelens te verdrinken.

Moed, kracht, vertrouwen, respect en dankbaarheid vormen peilers om emoties dieper te begrijpen.

UNIVERSAL ENERGETIC DYNAMICS

CONSCIOUS BUSINESS ENTREPRENEURSHIP

 Sint-Truiden, Vlaanderen, België

UW IDEE NU • WWW.UED.NU

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon