top of page

INTI WASI • SACRED SWEAT LODGEDe voorbijgaande jaren werkten we enorm hard aan onze persoonlijke ontwikkeling en dus verdiende we een cadeautje.

Zo trakteerde we ons op diverse opleidingen omtrent "Energetische Teaching en Healing".

Deze ervaring wil ik graag met jullie delen :-)

2018 stond in het teken van een transformatieproces. Vorig jaar voelden velen de impact van de energetische verandering. Er waren talrijke gebeurtenissen die energie kosten waarvan je dacht 'Wh@t The F#ck ???'. Afsluiten van 'oude patronen' is essentieel wanneer je de weg kiest naar 'een nieuw begin'. Persoonlijk mocht ik dit enorm diep ervaren en zo koos ik om te breken met elke energiezuiger en maakte ik komaf met alles wat geen meerwaarde bracht in mijn leven.

Eind vorig jaar vierden we het eindejaar met een healing en wisten enkele Teachers ons te inspireren met klanken, vibraties en frequenties. We kregen de nodige ondersteuning om confrontaties aan te gaan met onze innerlijke diepgewortelde processen. Gelijktijdig werden we heerlijk gezuiverd met lekkere onbewerkte cacao uit de hooglanden van de Maya's. Deze pure heerlijkheid verdient zijn plaats in de lijst van 'Het Voedsel der Goden'.

Later werden ons fysiek en mentaal lichaam een ganse nacht intens op de proef gesteld in een Tipi en verlegden we daarna onze grenzen nog verder in een 'sweat lodge' (zweethut) de zogenaamde Inipi. Hierdoor ervaar je een fysieke en mentale zuivering en voel je letterlijk een soort wedergeboorte van jezelf. Voor mij betekende dit een verdieping in mezelf, in het energetische en in de elementen van de natuur.Ik kreeg nieuwe inzichten om mijn focus en levensenergie te verhogen.

We zijn enorm dankbaar voor het mogen ontvangen van deze unieke beleving dankzij meester en mentor Inti Wasi; "Huis van de Zon".

Meer info kan je vinden op https://intiwasi.nl

Iedereen die op zoek is naar zijn innerlijke zelf en wil groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling zou de kans moeten krijgen om kennis en vaardigheden te vergaren. De brug der Kennis dient hiervoor gebouwd te worden, zodat elkeen toegang krijgt tot deze inzichten.

Eerdaags post ik mijn volgende video genaamd: 'Break Free • Great People • Great Life' zodat je weet wat het verhaal inhoudt, wat het voor je kan betekenen of wie jij er persoonlijk mee vooruit kan helpen.


bottom of page