top of page

Gedaan met Energievreters! Dit is jouw momentGisteren mocht ik kennismaken met een krachtige business coach Jaschenka die in haar woorden me duidelijk beschreef hoe ze mij ziet en wat ze voelt dat ik hier in deze wereld kom doen.

Het was bijzonder knap dat haar woorden resoneerden,

Jaschenka is Russisch en staat voor... Wilskracht!!!

Hoe toevallig ;-) of dankjewel toeval voor een nieuwe potentiële upgrade. Wat bedoelt Dennis?


Al kom ik uit een compleet andere wereld van het zakendoen. hield ik mijn persoonlijke en spirituele groei jarenlang tegen tot ik alles verloor wat toen dacht dat voor mij betekenisvol was....

Zo gaf ik in 2014 alles op wat me energie kostte en begon ik ongetraind, net zoals een blinde het mysterie van het toeval te volgen. Precies zoals staat beschreven in het boek De Celestijnse Belofte. Toch was ik blind en doof voor die magisch mooie wereld en werd ik steeds opnieuw terug op mijn pad gekatapulteerd. Van 2014, ging ik elke uitdaging aan, leerde ik wat zelfliefde was. Zo kon ik steeds sneller knopen doorhakken terwijl mijn kracht in het zacht steeds groter werd.

Tien jaar doorheen tal van mysterie mocht ik extreem veel leren, en nu hou ik ervan om deze ervaringen met anderen te mogen delen zodat ook zij deze ervaringen als nieuwe vaardigheden kunnen integreren om zo op hun beurt het opnieuw met anderen te delen. Pay it Forward.


Gedaan met Energievreters! Dit is jouw moment
Is deze tekst niets voor jou, ga dan verder met je huidige leven.

Raakt dit jou en voel je het, weet dan dat deze boodschap misschien perfect onperfect speciaal voor jou is. Blijkbaar is de tijd aangebroken en is dit nu jouw moment: "Jouw Time to Shine"


Weet dat een vlakke zee geen bekwaam zeeman maakt,

dus maak ik alvast een nieuwe 2024 Deshquote:


"I have came here to chew bubblegum and kick spiritual leaders into their Higher Potential, and I stopped eating bubblegum!"

Bevrijd jezelf van Energievreters!

• Hoe kan ik mijn energie bewaken?

• Welke gevoelens zijn van mij en welke zijn van een ander?

• Wat willen emoties mij vertellen?


Hoe leer ik wat gevoelens zijn en wat deze me kunnen bieden?

Hoe leef ik vanuit mijn pure essentie?

Hoe kan ik regie bepalen over mijn eigen leven?

Hoe kan ik bewust worden over mijn gedachtes?

Hoe kan ik de rust in mezelf bewaren?

Hoe kan ik de omgeving gebruiken als een spiegel om zo mijn blinde vlekken te ontdekken

Hoe kan ik bij mijn eigen gevoelens blijven wanneer ik bij een ander ben?

Hoe kan ik mijn innerlijk kompas vinden om betere keuzes te maken?Ervaar hoe je snel en effectief in je kracht kan staan. Enkele punten die aan bod komen:


+ innerlijke rust ervaren

+ levens)batterij opladen

+ het onderscheid tussen gedachten en emoties

+ Verschil herkennen tussen energie van jezelf en van anderen

+ Afschermen van Energie Dieven  (Onbewuste of bewuste Energetische Vampieren)

+ leer je eigen aura zien en die van anderen

+ krijg gechannelde levensinzichtenDennis Schoofs

Mentor in Bewustzijnsverruiming voor Wilskracht tot Zelfleiderschap

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page