top of page

DE KRACHT VAN "ALS DIE HET KAN, KAN IEDEREEN HET"

Lang geleden leerde ik: "wees tevreden met wat je hebt" en dat maakt me triest omdat het onze mogelijkheden vaak beperkt. Graag deel ik mijn verhaal waarin de bewustwording die ik onderging duidelijk aantoont dat als ik het kan, iedereen het kan.


Tot voor 2014 werkte ik 25 jaren van mijn leven op meerdere traditionele wijzen: van werken in een fabriek, zelfstandig ondernemer tot eigenaar van eigen zaken. Omdat ik ontwetend was wat de toekomst ons zal brengen was ik achteraf gezien toch altijd de slaaf van mijn eigen onderneming, waardoor ik jarenlang gekluisterd in mijn zaak zat te te wachten op klanten. Ik was altijd blij en deed steeds mijn uiterste best maar het leven tikt door terwijl ik de zon zag of niet... Tevreden met wat ik had, voelde ik dat er iets mis was, al kon ik het toen onmogelijk verklaren. Ik had geleerd dat ik hard moest blijven werken totdat ik later uiteindelijk de wereld zou kunnen rondreizen met mijn opgebouwd pensioen. Maar hoe ouder ik werd en wat ik ook deed, het leven werd een strijd omtrent mijn keuzes tussen tijd en geld en ik voelde me steeds meer lijken op een oud-strijder.


Deze afbeelding schets perfect hoe ik toen leefde tot ik uiteindelijk een manier vond dewelke mijn leven compleet deed veranderen tot een leven gefocust op slimmer werken, meer verdienen en opbouwen van vrijheid.
Wanneer ik nu terugdenk aan de tijd dat ik besloot om mijn leven te veranderen, ben ik iedereen enorm dankbaar voor wat ik van hun kon leren. Elke keer ik vastzat en nadacht over wat ik werkelijk wil en wat ik daarvoor nodig had, vond ik telkens mensen die beter waren dan mij ver weg van het voor mij "gewone". Telkenmaal prentte ik mezelf in: "Als die het kan, kan ik het ook!" Na elk stapje dat ik maakte geloofde ik steeds meer in mezelf en zo startte ik een continue leer- en groeiproces waarbij soms harde maar noodzakelijke beslissingen erbij horen om dromen werkelijk te kunnen realiseren.


De belangrijkste les voor mij is; dat wanneer we het niet weten dat het beter kan, we onwetend zijn over de mogelijkheden en onwetendheid is een triest verhaal die onze mooiste dromen doen vervagen.


......................................................

Bye Bye Traditional Welcome Digital Thinking

......................................................


Alhoewel er tegenwoordig een waaier van superdure, complexe High-Tech Tools zelfs spotgoedkoop beschikbaar zijn, blijven de meeste mensen van de ontwikkelde landen nog steeds op een traditionele manier werken omdat ze dat in hun tijd ooit zo geleerd hadden. Ongekend is onbemind en onwetendheid zorgt ervoor dat we blijven doen wat we doen, nochtans het toekomstperspectief van traditioneel werken voor een loon steeds minder toekomst heeft door de versnelling van informatie van het internet, automatisering en robotisering.

Onwetendheid kan je laten vastroesten in verouderde manier van leven.

Ben je gelukkig met wat je momenteel doet en kan je goed leven met je huidig inkomen, dan is deze boodschap niet voor jou. Wanneer jij iets extra wil verdienen, meer wil worden dan wie je nu bent, meer in het leven wil bereiken, toedragen aan positieve veranderingen, anderen hun kans wil bieden en erkend worden om hun succesvol te helpen worden, dan ben je klaar voor deze uitdaging.


De tijd is aangebroken dat mensen beginnen te beseffen dat er nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn, waarbij we samen meer kunnen realiseren en hierbij terug meer kunnen genieten van wat men werkelijk graag doet. Samen groeien naar een leven vol vrijheid dankzij anderen vooruit te helpen.

We kennen het spreekwoord: "waar er winnaars zijn, zijn er altijd verliezers.

Enkel samenwerking kan individualisme doorbreken...

Daarom kiezen we voor Gunnen • Geven • Groeien. We gunnen iedereen een kans en schenken gratis onze tijd, kennis en energie zodat we samen kunnen groeien.


It can get Real Sunny with a Mobile Lifestyle.

Werken voor een baas kan leuk zijn maar je ruilt al snel jaren van je tijd in zonder dat je inkomen zal verdubbelen en verdubbelen. Toch wordt het leven steeds duurder en kunnen we beter opteren voor iets logischer: Doe wat je graag doet en wordt beloond op basis van je eigen resultaten. Om deze inkomsten te verhogen hoef je enkel harder te werken aan jezelf zodat je beter, effectiever en efficiënter wordt. Dit wil zeggen: tijd maken om iets bij te leren en de eenvoudige acties stapje voor stapje afwerken.


Eens dit je nieuwe gewoonte vormt zal je later ooit in je vrije tijd terugdenken aan het moment dat je de beslissing nam om te werken naar een leven vol vrije tijd.


Over wat gaat deze unieke kans:

"FROM WASTE TO WEALTH OPPORTUNITY" nu precies?

Berichten over de problemen van de wereld en het leed van mensen en dieren grijpt me al jaren naar de strot en ik geef toe dat ik dat soort berichten soms beu ben want het maakt me enkel boos en verdrietig. Ik voel me dan machteloos omdat ik er niets aan kan veranderen al zou ik er hard mijn best voor doen...


Het toeval viel me toe en het geluk werkt voor me. Zo kreeg ik in februari 2019 plots een telefoontje van een vriend met deze vraag: "Dennis, ken je het probleem van plastic afval?" Vakkundig op diverse terreinen gaf ik toe dat ik over dit onderwerp bijzonder onwetend was en ik voelde me net zoals een groen groentje. Daarom besloot ik onmiddellijk om mijn verantwoordelijkheid op te nemen, vloog ik naar Thailand, kreeg ik diverse opleidingen over afval, plastic, olie, technologie en een machine die wereldwijd enorm positieve veranderingen tot stand zal brengen. Na diverse opleidingen dook ik dieper in deze materie en al snel kreeg ik veel steun en maakte we nieuwe connecties met mensen die mee wil werken om dit probleem op te lossen.

Dit geeft me enorme voldoening wetende dat mijn inspanningen ertoe doen en dat... Dat maakt me blij.


Ondertussen werk ik nauw samen met deze prachtige organisatie die de technologie in handen heeft om plastic afval op deze planeet op te ruimen en zo een eind kan stellen aan plastic vervuiling. Zowel het eindproduct als het expansie plan is klaar om exponentieel uit te rollen op industrieel niveau met voordelen voor gans de wereld en iedereen die zijn steentje wil bijdragen.


Het betreft een High Tech machine dat dagdagelijks 20000 kg plastic afval dat niemand wil kan transformeren naar 15000 liter High Quality Bio Fuel.


MEETUP, JOINUP AND BE THE CHANGE

Wil je beloond worden om iets goed te doen voor deze wereld en meerwaarde brengen voor anderen?


Het enige wat wij hiervoor hoeven te doen is dit prachtig verhaal bekend maken op basis van onze resultaten (feiten, tests, nieuwe machines, updates, etc). Dit kan op een traditionele manier door te praten of je kan verkiezen om de artikels die we persoonlijk ontvangen simpelweg te delen op sociale media zodat iedereen dit globaal project kan volgen, steunen of promoten.


Influencers krijgen een top-notch educatie-platform waarbij we beloond worden om te leren zodat we bewuster en bekwamer worden en op deze manier zelf de verandering zijn.


RECAPITULATIE

De vraag: "Ken je het probleem van plastic afval?" werd voor mij de start van een nieuwe opportuniteit dewelke momenteel wereldwijd steeds meer mensen een nieuwe kans biedt om iets goed te doen voor de wereld, carrière te maken en een inkomen op te bouwen met exponentiële doorgroeimogelijkheden.


Contacteer me en ik toon je een manier waarbij je een inkomen kan opbouwen voor nu en gelijktijdig voor de toekomst dat ervoor kan zorgen dat jezelf, je partner, de kinderen en familie binnenkort buitengewoon goed kunnen leven.


Join our Social Media Platform for free where everybody can help the environment by using it.

Register now to follow, support or share sustainable solutions for pollution.

Click Here to JOIN-UP FOR FREE


Dennis.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page