top of page

Klantervaring van Ilse Mertens

In mei 2021 tijdens een opleiding over Quantum Hypnose door Roy Martina, vertelde mijn buddy Sabrina dat ze via een channelling doorkreeg wat er op mijn pad ging komen in de komende dagen en weken... Moeilijk te bevatten bleken deze boodschappen zich zeer snel te manifesteren.


Begin juni kreeg ik geheel onverwacht een telefoontje van Dennis Schoofs, die op zoek was naar een energetische massage nadat hij hard had gewerkt in de hof. We maakten onmiddellijk een afspraak op 10 juni 2021, de dag van de zonsverduistering...


Deze dag blijft in mijn geheugen gegrifd omdat op die dag mijn leven compleet veranderde.

Nadat ik Dennis ontmoette kwamen we in gesprek en al snel stelde hij me deze vraag: Ilse, wat heb jij zopas aan het Universum gevraagd?

Ik vond het een wat vreemde vragen maar toch antwoordde ik spontaan : “ iemand die me kan begeleiden om mijn business neer te zetten en die me stampen onder mijn kont geeft”


Dennis lachte en zei dat is toevallig, alles komt goed, dat is duidelijk.

En zo geschiede het…..


Dennis voelde vertrouwelijk en omdat hij direct en oprecht is boekte ik een Personal Transformation Program, dat is een Conscious Awareness Coaching. Tijdens deze Mindset-training verfijnde hij mijn taalpatronen en we schaterden van het lachen bij het in kaart brengen van wie ik ben. Geboren als sterrenbeeld Vissen met een school aan affirmaties. Grappig was dat ik op een dag tegen Dennis vertelde dat ik wilde leren koken en plots alsof de coaching nog niet voldoende was kreeg ik een overvloed van kookvaardigheden en diep gaande inzichten hoe ik daadwerkelijk mijn lichaam op natuurlijke wijze kan ontgiften en voeden. Snel, eenvoudig en vooral héél lekker.


Al leek het soms in mijn eerste gedachten niet te kloppen, toch voelde alles 100% gevoelsmatig perfect aan en bemerkte ikzelf en anderen kleine veranderingen steeds sneller op.

Enkele spontane voorbeelden:

+ van grote vleeseter stopte ik van vandaag op morgen met dieren te eten.

+ mijn lichaam werd steeds strakker en krachtiger en dit zelfs zonder sporten.

+ boost in zelfzekerheid

+ leren koken

+ innerlijke rust

+ minder uren slaap nodig

+ uitgeslapen en opgewekter

+ stopzetting van twijfels

+ onbewust gestopt met overdadig snoepen (vooral chocolade)

+ diverse energetische inzichten

+ energieverlies stopzetten

+ betere communicatie

+ Pranic healing op afstand

+ energetisch aura veld zien van mensen


Nochtans er zoveel positieve veranderingen zich blijven opstapelen blijft het moeilijk om deze te zien voor onszelf.

Ik voel me opgewekt, heb veel meer energie en toch ben ik rustiger wat vreemd is voor mensen die me kennen waarvan ik mooie complimentjes krijg voor wie ik nu ben waardoor onze relaties ook nog dieper aanvoelen.


Ik voel dat ik simpelweg het product ben geworden van al mijn resultaten en deze blijven zich opstapelen. Het voornaamste is dat ik me voel stralen en ben enthousiast over Dennis zijn aanpak doordat ik me gesteund voel in alles wat ik doe.

Ik ben Dennis super dankbaar voor wat hij me allemaal bij brengt.

Een echte aanrader voor wie hard aan zichzelf wil werken.

Dennis communiceert bijzonder snel de meest complexe situaties, inzichten of buitengewone vaardigheden op een makkelijke en duidelijke manier zodat we deze snel en makkelijk kunnen begrijpen of aanleren.


1000 x dankjewel Dennis voor alles wat je voor mij doet,

liefs IlseComments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page