top of page

Sylvia vertelt over haar UED90DAYS traject

Proficiat Sylvia Vande Broek,

je doorliep het UED90DAYS Experiences Bootcamp met een super benieuwdheid.

Door middel van directe feedback omarmde je diverse blokkades, angsten, zwaktes, limitaties en boog je deze zelf razendsnel om naar innerlijke kracht.


[Wees het voorbeeld over wat je praat | Practice what you Preach]

Deze directe vorm van Bewustzijnsverruiming is de meest confronterende werkmethodiek waarbij er veel tijd wordt gewonnen door de "No-Time-for-Bullshit-stijl". Je implementeerde talrijke diepgaande inzichten en vaardigheden dewelke een instant levensveranderende impact realiseerden. Zo werd je het product van het product en zullen jouw resultaten voor zich blijven spreken.

PRO FICIAT SylvieJA met je harde inzet, je meesterschap met emoties en je ver vooruitstrevende mindset. Dennis


Hieronder kan je een overzicht lezen over de getuigenis van Sylvia, dat ze noteerde na haar eerste dertig dagen UED90DAYS Experiences Bootcamp


Mijn eerste dertig dagen... zoveel mooie veranderingen en nog 60 te gaan... ! Als ik vandaag naar mezelf kijk, vind ik het al moeilijk om het zelf te kunnen geloven dat er amper dertig dagen voorbij zijn van deze UED90DAYS uitdaging.Ik ben als coach al lang bezig met persoonlijke groei en vond van mezelf dat ik best goed bezig was. Toch bleef ik vaak in dezelfde cirkeltjes draaien en beperkte ik mezelf op zoveel manieren.


Zo besloot ik te starten met een Platinum UED90DAYS Starterspakket. Bij de start liet Dennis me een zelfbeoordelingstest invullen.

Deze test bleek enorm waardevol omdat ik duidelijk zicht kreeg op mijn huidige stand van zaken en ik zelf kon beslissen waarmee ik onmiddellijk mee aan de slag wou gaan.


"People Pleaser"

Na de eerste dag waren er al permanente veranderingen.

Met name "de Sylvia die altijd voor iedereen klaarstond en altijd goed wou doen maar hierdoor zichzelf wegcijferde" heb ik aan de deur gezet! Buiten!!!


Dennis heeft een opmerkelijk talent waar hij onmiddellijk diep verborgen bewuste en onbewuste blokkades kan detecteren. Deze blokkades vormen onderliggende pijnen en net deze geeft hij terug door ze aan te bieden als verrijkende inzichten.


De snelheid en begeleiding waaraan hij werkt is verbazingwekkend.

Mijn pijnpunten werden één voor één geraakt en het is moeilijk uit te leggen hoe snel deze verdwenen. Bij elke pijn ervaarde ik onmiddellijk een lichter en bevrijdend gevoel, al kon mijn verstand het niet begrijpen. Deze directe en toch speciale aanpak was alvast een intense start en gelijktijdig enorm helend.


Dennis steunde en hielp me door elk proces waarbij ik telkens nieuwe inzichten kreeg en dat steeds opnieuw, op een dieper niveau. Hierdoor kon ik mijn limitaties en plafonds vaststellen en doorbreken en werd mijn bewustzijn verruimd.


Tijdens de wekelijkse groepsmeetings wil ik ook de steun van andere gelijkgestemden bedanken omdat hun groeisprongen me telkens opnieuw motiveerden om zelf te blijven doorgroeien. Daar besefte ik dat iedereen die aan zichzelf wil werken, zoveel meer kan dan we onszelf wijs maken!


Dit zijn enkele vlakken waar mijn veranderingen een doorgrondend effect hadden:

• ik stopte met twijfelen

• ben veel sneller geworden in denken en doen

• ik heb veel meer energie

• ik slaap dieper, ook beter en minder uren toch ben ik fris

• mijn eetgewoontes waren gezond en zijn nu energetisch verfijnd

• mijn zelfvertrouwen en zelfzekerheid piekt

• ik kan nu veel langer gefocust werken

• mijn uitstelgedrag werd aangepakt waarbij vele taakjes en werkjes plots gedaan zijn

• ik ben efficiënter waardoor ik in minder tijd, meer gedaan krijg

•deze vrije tijd gebruik ik om aan mijn eigen doelen verder te werken

• mijn lichaam voelt strakker en krachtiger

• communicatie verbeteringen in zijn grootste betekenis

• attitude & doorzettingskracht

• assistentie met marketing voor publiciteit van mijn eigen praktijk

• business skills, Blockchain Technologie

• ik heb geleerd om triggers in het moment te herkennen en zelf aan te pakken


Door deze Persoonlijke Transformatie Coaching verkreeg ik diepere inzichten over mijn verschillende manieren waarop ik aan zelfsabotage deed. Voortaan handel ik veel efficiënter en voel ik me steeds meer gemotiveerd met een berg aan resultaten. Deze positieve effectieven en vaardigheden implementeer ik en trek ik door in mijn eigen coaching praktijk waarbij ik bij mijn klanten veel sneller, krachtiger en diepgaander werk verricht.

Iedereen die wat extra stapjes wil zetten of versnelling wil in het groeiproces kan hier onmiddellijk ontdekken waar je staat en wie je werkelijk bent. Daarom raad ik Dennis Schoofs zeker aan omdat hij anderen steunt doorheen dit proces door eerlijk en direct te zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat ik onmiddellijk begrijp hoe anderen me zien en hoe ik mezelf zie. Nu vind ik de richting naar mijn innerlijke kracht en komen complimentjes als bevestiging binnen. De regelmaat van spontane oprechte complimenten motiveren mijn groeisprongen dat is nog het fijnste neveneffect, de kers op de taart. 👌🤩


Sylvia Vande Broek

Persoonlijke Coach

Nuanceer Jezelf in Kleur

www.SylviaVandebroek.be

Ben je benieuwd hoe het voor jou zou zijn met tal van persoonlijke groeisprongen? Voor meer info over de verschillende mogelijkheden kan je een kijkje nemen op onze website www.UED.Nu • Individuele Coaching • Coaching Starterspakketten (Bundel)

• 30 tot 90 dagen Coaching met inpsiratie & motivatie
Ben je klaar voor meer?

Wil je ook upgrade assistantie op je persoonlijke, spirituele of zakelijke groei? Boek een intro-groeisessie om te straten met je groeisprongen.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page