top of page

Connect The Dots Speech Steven Jobs (Apple)

Elke week houden we een Conscious Awareness Q&A Group Meeting waar iedereen die een UED 30 of 90 dagen traject doorloopt welkom is. Hier kan iedereen gemotiveerd worden om te starten met persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk onderstaande motivatie speech : "Connect the Dots" van Steve Jobs, Chief Executive Officer en mede-oprichter van Apple en Pixar Animatie Studio's.


Wil je de meerwaarde van deze online Weekly Celebrations vrijblijvend meevolgen?

Laat het ons weten.Omdat het steeds meer mensen opvalt dat ik zo blij en gelukkig ben krijg ik vaak deze vraag:

Dennis wat doe je nu in feite?

Ik kan het uitleggen maar het is complex om te verstaan...

Voor mensen die tijd willen maken vertel ik hun dat ik uit eigen ervaring leerde dat harder werken loont niet op vlak van al mijn relaties, netto inkomen en mijn eigen gezondheid.

Het traditionele leven dat we kregen aangeleerd van het klassiek schoolsysteem is ernstig verouderd en voor mensen die het nog steeds als enig optie toepassen lijkt het op een wedstrijd tussen Tijd of Geld. Willen we in het verouderd systeem meer verdienen zal het ons meer tijd kosten... véél meer tijd en de groei van het netto inkomen lijkt in zware disbalans mee te groeien of beter verwoord : te krimpen???

Zoals vele weten startte ik op mijn 20ste een eigen zaak met technologische gadgets, later een juwelierszaak gevolgd door twee horecazaken nochtans het me zoveel prachtige momenten en levenservaring opleverende leek het financieel meer op overleven dan op leven omdat lonen, huren, kredieten, Sabam, boekhouders en moeder staat plots een dure last lijkt te zijn voor mensen die beslissen om harder te werken dan de norm.Deze clip van Notorious B.I.G. spreekt boekdelen en is zo leuk om te bekijken en te beluisteren. Check it out : Mo(re) money Mo(re) Problems.

Wat heb ik uit eigen zakelijke levenservaring geleerd van de leerstof van school? Des te harder ik werk des te meer zorgen en de wereld verandert te snel om het in traditionele scholingen te kunnen bijhouden, laat staan om de scholieren huidige veranderen en updates te kunnen aanleren.


Van 2014 verschoof mijn focus van werken in het traditionele systeem naar persoonlijke ontwikkeling met als doel meer uit mezelf en dit leven te halen.

Er zijn steeds meer nieuwe dingen te leren en indien we onze focus leggen op succesvolle mensen kunnen we in hun categorie van succesvol zijn sneller leren omdat de fouten of gebrek aan inzichten niet hoeven te maken die ze zelf mochten doorlopen maar kunnen we onmiddellijk de kern van hun vaardigheden van hun succesvol gedrag analyseren en naar eigen gevoel implementeren in ons dagelijkse leven. Van 2014 werkte ik enorm hard aan mezelf, verkende vele landen, culturen en gebieden waar ik leek in bleek te zijn. Zo leerde ik enorm veel interessante mensen kennen, elk zo verschillend toch zo passioneel in hun bepaalde interesse.

Nieuwe dingen doen is boeiend omdat we iets nieuw ervaren.

Door deze Open Mindset als filosofie te hanteren, heb ik zoveel uiteenlopende dingen mogen ervaren van zo veel verschillende bekwame mensen.


Ik bekeek nauwlettend wat ze deden en observeerde hun talenten als vaardigheden, zo kon ik ze voor mezelf steeds sneller begrijpen en aanleren tegen een veel sneller tempo dan ze het zelf hadden kunnen leren. I became a focussed student for every mentor until I mastered their teachings. Deze ervaringen zijn nu mijn Zwitsers zakmes van verzamelde unieke vaardigheden die in mijn persoonlijke levenservaring-rugzak samenkomen en mijn unieke ik vormen waarbij het er nu op lijkt dat de cirkel rond is. Full Circle om zo door te geven wat ik mocht leren doorheen mijn leven en dit tegen enorm hoge snelheid waarbij mensen die er klaar zijn voor intense verandering, kwantum sprongen maken van persoonlijke groei.

Het veranderen van jezelf klinkt makkelijk nochtans was voor voor mij in de eerste fase extreem moeilijk om uit de denkwereld en relaties te raken van toenmalige gelijkdenkenden. Ik huiverde bij de woorden 'gewoon', 'normaal', hou uw voetjes maar op de grond die zo vanzelfsprekend verwoord worden alsof het een spreuk lijkt te zijn om maar niet meer te moeten doen dan wat we gewoon zijn. Motivatie op zijn top om simpelweg 'tevreden te blijven zijn met met wat je hebt, wat je kan, wie je bent en dus wat je tot het eind van dit leven zal blijven.


Ik besloot om meer te willen worden dan wie ik was en begon met tijd te maken en dingen te leren die ik niet wist of kende totdat ik het kon begrijpen en zo telkens opnieuw steeds meer meer begreep in minder tijd.


"You can have more than you've got, because you can become more than you are" [lessons of life by Jim Rohn]


Bekijk de getuigenis van de twee dames Louise Bijkerk en Feline Beuming op onderstaand video. Deze testimonials verklaren duidelijk wie Dennis is en wat Dennis doet.
Ben je benieuwd en geïnspireerd?

Boek dan nu een intro-groeisessie
Universal Energetic Dynamics

Personal Transformation at the Speed of Light

Dennis Schoofs

www.UED.Nu
Louise Bijkerk

Creative Music Artist

www.LousieBijkerk.com


Feline Beuming

Soulful Business Coach

www.FelineBeuming.nl

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page