top of page

ONGELUKKIG TEVREDEN ZIJNIn mijn vorige blog omschreef ik dat velen tevreden zijn maar daarom niet gelukkig. Wanneer ontdekte ik het verschil tussen tevreden zijn en gelukkig zijn? Enkele jaren geleden was ik enorm tevreden met de resultaten die ik doorheen mijn leven realiseerde en dat maakt me blij, maar ik was niet gelukkig. Nu besef ik dat het geluk enkel te vinden is op de weg zelf en niet op de eindbestemming. Daarom blijf ik gaan en kan ik genieten van de vele fijne momenten :-)

Doorheen mijn leven kreeg ik oordelen bedoeld als goede adviezen. Wat vind je van deze top drie?

  • 'Dennis, je moet niet overdrijven'!

  • 'Dennis, je kunt niet alles hebben'!

  • 'Dennis, blijf maar bij je voeten op de grond' :-)

Mocht ik deze adviezen hebben opgevolgd dan zou ik vandaag nog steeds niet gelukkig zijn. Per geluk was ik enorm eigenwijs.

Telkens ik vaststel dat personen die wonderbaarlijke adviezen geven zelf niet gelukkig zijn, kan ik vaak afleiden dat hun advies ook de reden is waarom ze hun dromen hebben opgegeven. Ze moeten zich dus tevreden stellen met een matig leven.

Ga je niet akkoord met het gewone leven? Kies dan voor een buitengewoon goed leven.

De zoektocht is voor iedereen persoonlijk en tegelijk voor iedereen gelijk. Zolang je niet ontdek wat je gelukkig maakt zullen bepaalde situaties zich blijven herhalen.

Bekijk onderstaande trailer van Goundhog Day.


Voelt het alsof het leven zich blijft herhalen of ben je de richting kwijt? We helpen je op weg.

Maak gebruik van ons intakegesprek en samen werken we naar jouw doelen en dromen.

.

Dennis Schoofs

Universal Energetic Dynamics

www.UED.nu

bottom of page