top of page

Hoe overgroei ik een Burn-Out and Ignite ik Brighter?Beste ondernemer, Bedrijven zien hun medewerkers steeds vaker uitvallen. Het welzijn en de gezondheid van elk persoon op het werk is van essentieel belang voor de productiviteit van ieder bedrijf. Graag stellen wij het bedrijfsproject “meer vitaliteit en productiviteit op de werkvloer” aan jullie voor.
In onze huidige leefwereld lijkt alles steeds sneller te gaan. We worden dagdagelijks geconfronteerd met innovatieve technologieën dewelke een grote disbalans kunnen veroorzaken op vlak van time-management, financiën en gezondheid. Deze aaneenschakeling van veranderingen heeft voor velen een toxische impact op het leven. Het lichaam wordt dagdagelijks belast op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Dit kan resulteren in twijfel, spanning, angst, discussie, frustratie, woede, stress, gebrek aan energie, burn-out of zelfs een depressie. Vitaliteit en focus zijn van essentieel belang voor een gezonde werksfeer. Met ons VITALITEITSPROGRAMMA: ‘Energie & Gedachten zijn Krachten’ spelen we in op deze dynamiek met tal van praktische vaardigheden. UED helpt de vitaliteit en productiviteit op een efficiënte manier veilig te stellen en te verhogen. Wat mag je verwachten? • hoger niveau in vitaliteit en optimisme • meer poductivieti in minder tijd • innerlijke rust • vernieuwende communicatie strategieën • mentale focus met behoud van overzicht • meer zelfvertrouwen en creativiteit Onze expertise omvat Verbale en Non- Verbale Communicatietechnieken, Energieleer en Bewustzijnsontwikkeling. We koppelen kennis met praktijk waarbij je op een leuke manier kan genieten van merkbare resultaten. Met dit veranderingsproces kan iedereen onmiddellijk aan de slag om zichzelf verder te ontwikkelingen. Indien gewenst is verdere persoonlijke opvolging en/of training mogelijk. Ontwikkelingsgebieden: veerkracht, overtuigingskracht, prestatiekracht, bemiddelingskracht, representatievermogen, creatief vermogen, bewustzijnsontwikkeling, visie, zelfmotivatie, manifesteren, inspiratietalent, etc. Boek een intro-groeisessie en ervaar dat het makkelijk, smaakvoller en vooral beter kan.

Met vriendelijke groet , Dennis Schoofs Universal Energetic Dynamics Ontdek de kracht van gedachten • Energetische Bewustzijnsontwikkeling • Energieleer & Communicatietechnieken

• Welzijn Workshops voor bedrijfsleiders www.UED.Nu Wilskracht tot Zelfleiderschap

bottom of page