top of page

Waarom stopte Dennis met dieren te eten en startte met groenten te eten


Dat voeding niet altijd even gezond hoeft te zijn om binnen te spelen is geen geheim.

Zo lang het maar lekker is.


Ik ben opgegroeid met een super lieve mama die duizend maal zei: eet maar goed, daar word je groot en sterk van...

Sterk ben ik wel, maar groot? 1meter 65 en dat nadat ik zo veel fast-food at.

Ik dacht vroeger dat de groeihormonen mij wel "FAST" op weg gingen helpen maar helaas.

Och ja , het was alvast lekker!

Over 'lekker' gaat deze blog. Als het eten lekker is proppen we ons goed vol en eten we graag veel dan krijgen we nooit genoeg.

Maar wat eten we nu precies? Wie weet het? Wie kan er nog aan uit? Welke raad is de ultieme?

Dit was in 2012 voor mij een moeilijke weg : de zoektocht door het doolhof naar zuivere, organische, natuurlijke, niet vergiftigde en on-gemanipuleerde voeding zodat ik mijn lichaam eindelijk kon starten met voeden.

Waarom? Toen leek het dat hetgeen ik dagelijks in mijn mond stak niet veel kon bijbrengen aan mijn gezondheid: koffie, koekjes, chips, chocolade, frisdrank, fast-food, diepvries maaltijden, romige etentjes en met regelmaat in het weekend alcohol... Iedereen kent het.

Alvast weinig water en nog minder groenten. Ik ben tenslotte geen vis en zeker geen konijn!!!

Nu, we zijn alvast sterke wezens en sommige zijn zelfs krachtiger dan onkruid...

JE KRIJGT ZE NIET KAPOT :-)


Hiermee kan je jezelf talrijke vragen stellen: Waarom is onkruid zo krachtig? Waarom noemt het onkruid? Is onkruid wel onkruid? Wat betekent on in het engels? Wie bepaalt of het zo is en hoe heeft men dat getest? Welk zijn de alternatieven? Wie heeft een mening?

Ik hou het graag simpel. Ik weet dat ik mijn lichaam, mijn tempel verscheidene jaren heb teleurgesteld want in de spiegel zagen zowel mijn glimlach, mijn buik en mijn borsten er niet meer zo gelukkig uit :-).

Dit is hard veranderd en nu stralen ze "Me so Happy".

HOE STARTTE IK?

Het leek me logisch dat de rommel die ik dagelijks at nadelige gevolgen veroorzaakt dus besloot ik om te starten met talrijke ontgiftingskuren. Er zat waarschijnlijk enorm veel gif in mijn lichaam...

Ontgiften, drainage, ontslakken is de in de natuurgeneeskunde gebezigde term voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

Hoewel het lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen en het vermogen om zich te ontdoen van gif- en afvalstoffen door de lever en de nieren, veronderstelt men in de natuurgeneeskunde dat dit ondersteund kan worden door ontgiftingstherapieën. (bron Wikipedia)


Heb je geen tijd? Perfect!, maak dan tijd en bekijk dit filmpje.


UED, het Vitaliteitsprogramma voor méér levensenergie, vitaliteit en productiviteit.

www.UED.Nu

Dennis Schoofsbottom of page