GETUIGENIS DOMINIQUE

Vorige maand maakte ik een volledige maand tijd zodat ik mijn opgebouwde kennis en ervaringen kan doorgeven aan anderen op basis van een coaching-praktijk. Het toeval werkte als een vorm van geluk dat me toeviel dankzij een connectie met een krachtige en prachtige madam genaamd Dominique. Ze schetste kort haar verhaal en we maakte de afspraak dat we mekaar vooruit gaan helpen. Ik help D. met nieuwe inzichten betreffende haar persoonlijke ontwikkeling in ruil om mijn vaardigheden structureel in kaart te brengen zodat ik deze eclectische methodiek kan omzetten naar een unieke coaching.

Uniek op basis van directe aanpak naar krachtige resultaten door middel van cirkelvormige patronen te doorbreken en rechtlijnige keuzes maken die je weer een stapje dichter bij je unieke zelf brengen.


Doorheen de jaren hoorde ik zoveel mensen klagen over alles dat er mis is of fout kan gaan... Zo vaak dat ik het werkelijk beu ben om mensen te zijn die er voor kiezen om te verdrinken in hun "arme-ik" verhalen. Iedereen die het zelf wil, kan veranderen. Dat is mijn persoonlijk verhaal want ik was ook een klager, zager en twijfelaar... Wanneer ik mezelf hierop betrap, noteer ik mijn gedachten op een papier met de prachtige titel:

"MIJN EXCUSES"

eens genoteerd beslis ik om harder te werken aan mezelf dan aan deze excuses. Deze manier van werken werkt bijzonder goed voor mij en nu is het tijd om dit door te geven aan anderen die ervoor kiezen om het verleden los te laten en positief te veranderen door nieuwe en betere keuzes te maken waar we met zijn allen beter en blijer van worden.


We kunnen onze dromen bereiken dankzij welgevormde doelen.

Deze impact op Dominique haar leven zorgden voor vele blije tranen van geluk. Ze beloonde me met enkele gedichten als getuigenis:



Klein meisje, volwassen vrouw.

Wanneer had je het meeste angst?

Wanneer in je leven was je het bangst?

Wat had je wakker elke nacht?

Welke herinneringen hebben je in je macht?

Durf je nu als volwassen vrouw de strijd aan te gaan?

Dat waren vragen die ik uit je warme stem mocht halen.  Ervaar nu eerst weer al je angst en pijn.  Ik weet dat voelt echt niet fijn, maar nu zal je niet meer alleen zijn.   Laat nu eerst maar eens die tranen vrij...  Wat gebeurt er toch allemaal met mij?


De tranen stromen over mijn wangen van jaren opsparen, er gaat zoveel pijn mee gepaard.  Nu mag ik ze laten gaan.   

Ik mag mijn emoties tonen, misschien ook accepteren.   Maar weet niet hoe er aan te beginnen , daarom maar die excuses verzinnen telkens over iets anders beginnen.    ... Eerst was er de eetverslaving.   Even op standby, zo gingen de uren voorbij.   Dan voelde ik geen verdriet.  Was al het leed er niet.

Dan kon ik weer even aan.   Kon ik weer even verder gaan.  Jaren heeft het mij gesteund, heb ik er op geleund.   Daar was jouw warme stem: "Heb je het nodig of is het overbodig?"


Dit was wat ik mocht van je horen.  Vertel het mij nu maar, ik sta voor je klaar.   Klein meisje met je stil verdriet.  Schreeuw, huil, praat... het maakt mij niet uit, samen raken we hier wel uit.

Je zwijgplicht geldt nu niet meer.   Maar dan hoor ik weer die woorden.  Zou je ooit durven praten, zullen ze je verlaten.   Er is niemand die je zal geloven.   Maar nu was jij er met je warme stem, je weet dat ik er ben. 


Sterker als de woorden van toen.   Laat jezelf zien, recht je rug... Haal de beelden terug.   Zie het als een nare film.   Nu mocht ik door die angst heen.   Ik was het personage met al mijn vragen.   Jij hielp me door al die lagen.    Al die lagen van verdriet, angst, en pijn.  


Nu hoeft de pijn er nimmer te zijn, want hij hield me heel erg klein.   Van jou mocht ik zijn.  Wat voelt dat fijn dat ik het kan klasseren als een nare film.   Een nare film die mij zelfs heeft gediend en me ooit heeft gekraakt maar ook gelijktijdig heeft gemaakt tot de mooie persoon ik nu ben.

Dank U wel Dennis.  Voor deze mooie ervaring.   Jij was er op jouw Unieke manier vandaag voor mij.  

Dv.


www.UED.Nu

Persoonlijke Ontwikkeling

Groeikeuzes voor Krachtige Resultaten



Gebruik het denken om dieper te voelen zonder in bepaalde gevoelens te verdrinken.

Moed, kracht, vertrouwen, respect en dankbaarheid vormen peilers om emoties dieper te begrijpen.

UNIVERSAL ENERGETIC DYNAMICS

CONSCIOUS BUSINESS ENTREPRENEURSHIP

 Sint-Truiden, Vlaanderen, België

UW IDEE NU • WWW.UED.NU

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon