top of page

Wat bedoel je met Dood of Levend voedsel?

Omdat ik in 2012 steeds vetter werd, steeds meer moe was en geen expert me nog kon helpen met mijn gezondheid, kon ik opgeven of zelf beginnen te zoeken naar wat er mis was in mijn leven.


Het lijkt nu logisch want wie kent je beter dan jezelf???

Toch zag ik het zo toen nog niet want ik was onbewust over wat voeding was, hoe het gemaakt wordt en welke impact het heeft op het volledige lichaam.

Als start was dit voor mij zéér confronterend toen ik besefte dat alles wat ik at of dronk onmogelijk goed kon zijn als bouwstenen voor mijn lichaam...

Ik wilde en kon niet stoppen met al het lekkere eten en drinken :-(dacht ik;-)


Tevens vond ik elk voedingsadvies onmogelijk want ik at toen geen groenten en water was smaakloos vies!!!!


Toch bleef ik volhardend zoeken en kon ik steeds meer weerstand bieden tegen elke sociale druk (Feestdagan, verjaardagen, op stap gaan, feestjes, familiefeesten, snelle hapjes, er kwam precies geen einde aan dat ik bij iedereen moest mee eten en drinken)


Stelselmatig veranderde mijn mindset wat het leek zo onlogisch en voelde fout. Net daar, die samenwerken van gedachten en gevoel werd de sleutel tot nieuwe besisslingen wat gepaard ging met spectaculaire positieve veranderingen voor mijn leven.


Nu 10 jaar later heb ik hard en lang gewerkt richting efficiëntie door mezelf te verfijnen op talrijke vlakken.

Zo stel ik mezelf steeds als leerling op van het leveh en kan ik blijven leren maar dit keer rekening houdend met reeds opgebouwde vaardigheden met balans tussen gedachten, gevoelens, levensenergie, fysiek lichaam en werken.


Het was een lange, moeilijke en vermoeiende weg omdat weinigen overeen komen wanneer het om voeding gaat.

Daarom kon ik enkel nog in mijn eigen lichaam geloven en ervaarde ik de kracht van persoonlijke resultaten.


Omdat de resultaten merkbaar zijn, vragen mensen me wat ik eet.

Daarom hebben we een workshop gemaakt die de meest belangrijke inzichten geeft van ∑•Food | Energetische Voeding.


Tevens kan je nu gerechten vinden op het Forum van www.UED.Nu met hulp en dank aan Ilse Mertens en Lies Boonen dewelke hun eetgewoontes en levensstijl stelselmatig veranderden. Ze besloten om dode voeding in te ruilen voor levende voeding (groenten en fruit waar nog leven in zit

(plukverse groenten / fruit) en zo begonnen ze (h)eerlijke gerechtjes met mekaar te delen.Een goede dokter zei me ooit :"Dennis,

• Rust wat meer (minder intens sporten / werken)

• Beweeg wat meer (wandelen)

• eet wat meer Groenten (Bio Energetisch geteeld)

• drink meer water (professioneel gefilterd)Dit kort gesprek maakte een enorme impact en ik blijf hem dankbaar. Helaas kon hij het niet in mijn plaats doen en moest ik alles zelf doen... die berwustzijnsverandering heb ik mezelf aangeleerd en kan ik nu doorgeven aan anderen.


Ik ben blij dat we in ons leven de nadelen en voordelen van deze totale uitersten mogen genieten en gewellen ;-)


Bekijk het Forum op www.UED.Nu voor simpele, snelle, lekkere en voedingsrijike gerechten.


Dennnis.


Hoeveel is het voor jou waard om je heerlijk in in je vel te voelen?


Ben je benieuwd naar wat UED voor jou kan betekenen?

Boek een intro-groeisessie en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen.Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page