top of page

Dennis was ook ooit te verlegen om voor een publiek te spreken

Wat als je consistent elke dag iets nieuw leert?

Je zal niet kunnen inbeelden waar je zal staan over vijf jaren.Een kort verhaal over het volgen van je hart.


Hoe kan je je leven veranderen? Leer hoe je je passie kan volgen.

Dan hoef je enkel nog alles te overwinnen dat je tegenhoudt om succesvol te worden en meestal is dat net dat stukje waarvoor je het meeste angst van hebt....Het voordeel van vele mensen te leren kennen is dat je van hun fouten en van hun succes kan leren.


in 2012 maakte ik veel uren voor mijn werk, had ik drie eigen zaken:

een juweliers winkel, een thémacafé en een Cityclub.

Door een overdrukke levensstijl werd ik steeds meer moe en ik begreep niet eens waarom...

Ik maakte geen tijd voor gezonde maaltijden, ik at geen groenten meer, dronk geen water meer maar vulde mijn lichaam enkel nog frisdrank, snoep, koffie en fastfood.

Sport was, dacht ik genoeg voor een goede gezondheid.


Lang verhaal kort:

Het ging slecht met mijn gezondheid, Ik veranderde alles stapje per stapje, ging door extremen en net dat is mijn kracht vandaag. Ik weet wat slecht werkt en wat goed voor ons lichaam werkt.


Deze neem ik mee en deel ik graag met anderen die klaar zijn voor hun pijn, uitdagingen of problemen onder de loep te nemen om ze zo op te lossen voor eens en voor altijd.

Ik besloot om harder te werken aan mezelf dan aan mijn excuses

En zo kwam in 2012 op een punt dat ik mijn dagelijkse portie normale koffie inruilde voor een gezonder alternatief, genaamd Organisch Goud.

Dat is dure koffie zeiden velen die ik ooit tegenkwam....

Hoe duur is duur als we drinken op onze gezondheid.


Om alle claims van de baan te vegen ben ik tot de vaststelling gekomen dat er geen wonderproduct bestaat, maar dat de werkelijk kracht verscholen zit in bewustere groeikeuzes..Even terug naar mijn hobby:

Dit zijn enkele foto's van wat ik mocht ervaren.

Van een kruidenplant die buiten proporties begon te groeien

Mijn oma van 95 die me steunde of me bleef bellen omdat haar Organo op was :-)

Van mijn twee Jack Russels die hielden van het verscheuren van de zakjes en nog een leuke van vrienden die me aanspraken als Dr. Organo. Wow!!!!! ik voelde me een Gold Member.


Zo kwam ik uit mijn schelp en overgroeide mijn comfortzone.

Mijn passie was groter dan mijn angst en zo werd ik stapje per stapje een publiek spreker.
Ik voelde mijn zelfzekerheid groeien en kreeg talrijke opleiding van verschillende bekende Mentors.

Ik verzamelde hun levensinzichten, maakte groter doelen en behaalde steeds meer positieve resultaten op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.Dit had ik nooit durven dromen: Dennis uit Sint-Truiden op het podium te Rome en dat voor 8000 mensen...Bekijk deze korte video waar Dennis; België trots op de kaart zet.
Organo Gold bracht me veel, ik leerde vele mensen kennen van zowel hun slechtste als van hun beste kant. Dat brak met regelmaat mijn hart en net dat had ik nodig om te kunnen blijven groeien in zelfliefde en het aantrekken van krachtige liefdevolle mensen.

Zo stopte ik met klagen, zagen en twijfelen, bleef ik doorgaan en vond ik mijn kracht in mijn zacht.


Unity , Loyalty and Edification.

Dennis Schoofs

De kracht van Moeder Natuur
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page