top of page

"Dennis drink je nog steeds die gezonde koffie?"

Gisteren deden we een uitstapje naar Brustem Bruist.


Het was grappig dat elke persoon die ik al lang niet meer gezien had, me vroeg of ik nog gezonde koffie dronk...

Wauw, dat ik daar nog steeds om gekend sta. Dat is meer dan tien jaar geleden, dat was speciaal 🙂 Ze herinneren zich het nog steeds ;-)

Ondertussen leef ik steeds meer van Prana dan van tastbare voeding.
In 2012 leefde ik extreem ver van wat ik nu doe en had ik een winkel en twee horecazaken en zonder enig vermoeden waren mijn lichaamspijnen de eerste vorm van Bewustwording.


Ik gebruik dit metafoor hoe ik basis van een passie bleef doorgaan en doorgaan.... en doorgaan en mijn rugzak vulde met nieuwe ervaringen en vaardigheden.In mijn jeugdjaren beklom ik de Mount Blanc succesvol. Het was een stevige en helse beklimming waarbij de pijnen en de excuses om op te geven serieus schreeuwden... Toch bleef ik volharden, doorzetten, stapje per stapje, slensje per slensje. Auw na Auw... Hoe harder de pijn des te mooier de opluchting om succesvol te op de top te staan en in stilte een groter perspectief te zien van de wereld.... Mission Accomplished.


Ik blijf dankbaar voor de tijd waarin mijn lichaam misbruikte om alle troep op een dagelijks ritme en tegen een constante frequentie te recycleren:

• Misleidende marketing, fastfood, chemische frisdranken, dode dieren, giftige snoep, verborgen rommel en verslavende suikers

• Zware energie van pessimisten, negatief ingestelde mensen, egocentrische klootzakken, stréke wijven, klagers, zagers en twijfelaars, mensen die zichzelf limiteren door telkens te herhalen "dat kan niet!!" Ik heb hun geliefd en ik heb hun gehaat.

• Mijn excuses


Nu hou ik van hun allemaal en ben ze elk één voor één oprecht dankbaar omdat ze me telkens inzichten gaven waarbij ik mezelf opnieuw veranderde en verfijnde, mijn waardes opbouwde. Zo kan ik telkens opnieuw iedereen los die me tegenhielden om persoonlijk te kunnen doorgroeien. Miraculeus kwamen er nieuwe mensen uit de lucht gevallen die meer uit het leven willen halen door mekaar meer te gunnen, meer te geven en samen meer te groeien.Zo groeit mijn rugzak vol levensinzichten die positieve impact op het lichaam, focus, gevoelens, op geduld, inlevingsvermogen en tal van buitengewoon verfijnde vormen van communiceren met anderen.


Conclusie : doe ik nog gezonde koffie? 🙂

Reishi maakte een groot verschil in mijn leven en terwijl ik me erin verdiepte merkte ik tal van voordelen door het correct te leren gebruikenToch bleef ik open staan voor nieuwe inzichten, bewustzijnsverruiming en leerde ik vaardigheden waarbij de impact van voeding op mijn lichaam steeds meer aan kracht verloor.

Ik leerde om mijn eigen problemen op te lossen en nu leer ik het anderen zodat zij het ook kunnen.

Dat is volgens mij het mooiste dat iemand in dit leven kan bereiken.

Kan iedereen zijn of haar leven veranderen?Het antwoord is 100%, ja, Ik deed het en als Dennis Schoofs het kan. Tja... dan kan iedereen het.


Waarom ontevreden zijn en gevangen zitten in een gewoon normaal leven?

Er is zoveel meer te ervaren, te zien, te doen, te geven en anderen te leren wat je zelf mocht leren.


Wat is er dan meer?

Wat denk je van betekenisvolle levenservaringen die je diepgaand en voelbaar raken. Vaardigheden opbouwen die je meer vrijheid geven.


Hoe doe je dat?

Dankzij persoonlijke inzichten via Bewustzijnsverruiming met Wilskracht tot Zelfleiderschap en dit stelselmatig te integreren en verder op te bouwen.


Dennis Schoofs Curriculum Vitae


1975, I Came


2012, I Saw

Werken, werken, werken en keuzes tussen tijd & geld


2013, I Fell

Moe wakker worden en beseffen dat het zo niet verder kan.

In 2013, in enkel één jaar tijd, veranderde ik mijn leven compleet doordat ik inzag dat hard werken niet loont voor ons lichaam, voor onze relaties en voor tijd te hebben om te beseffen hoe mooi deze wereld werkelijk is.


Al had ik een mooie carrière opgebouwd van eigen winkel en twee Horecazaken... Hoe groter het succes des te harder ik moest werken waarbij ik slaaf was van opgebouwd imperium. Mijn droom was een nachtmerrie geworden omdat deze manier van werken me alles kostte : de vitaliteit van mijn lichaam, mijn focus en alle dingen die belangrijk zijn.


In 2014 gaf ik mijn vorig leven op: De dagelijkse strijd tussen tijd of geld.(Het runnen van een eigen winkel en twee Horecazaken)


2014 tot 2024, I Conquered Myself and keep Mastering Myself.

10 jaren later

10 tallen landen later

10 tallen Mentors later

10000'en euro's later

10000'en uren aan opleidingen later


Voel ik me blij, strak in mijn vel, helder van geest, super efficient, bekwaam, lief, zelfzeker en vooral creatief. Dit geef ik nu door aan anderen; hoe ook zijn Vitaal, Succesvol en Gelukkig kunnen zijn en blijven dankzij het beklimmen van de ladder van Bewustzijnsverruiming.


NOW LET'S CHANGE THIS WORLD INTO SOMETHING BETTER FOR THE COLLECTIVE.IT IS TIME FOR EVERYONE TO RISE AND SHINE BRIGHT!


Zo lang andere mensen niet zien, beseffen of weten wat je kan zal je nooit succesvol worden.

Laat me weten wat je kan en Ik help je met dit te verwoorden zodat je het beter kan tonen aan de wereld.


Dit is wie ik ben wat ik doe : Anderen helpen realiseren om van zichzelf te houden: van wie ze ze zijn en wat ze doen.Virgo Style :Efficiënte positieve veranderingen voor jouw Body, Mind, Emotions, Prana Lifeforce and Purpose Driven Business.


Dennis Schoofs


Wil je zelf deze koffie online bestellen : Klik hier. of laat het me weten om je te assisteren.

Ben je op zoek naar snelle en blijvende resultaten? Laat me je begeleiden zodat je zowel de stappen als de samenwerking leer over hoe detox en zelfheling via dieper inzichten over je gedachten, gevoelens, levensenergie in combinatie met natuurlijke voeding je een compleet verschil kan maak op je fysiek lichaam

Deze verandering kan je zien in onze klantervaringen (bestudeer hun foto's en video's).
UED90DAYS | FREE YOUR BODY Tijdens dit traject behaal je inzichten die ook jou blijvende resultaten bieden. Wij leveren assistentie, begeleiding, motivatie, confrontatie, steun, en vooral inspiratie. Start en leer me kennen via een intro-groeisessie zodat je kan vertellen me wat je streefdoel is.留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page