top of page

Dennis Schoofs | Mentor in Conscious Awareness Coaching


Steeds meer hoor je over deze woorden of begrippen :

3D & 5D, Chakra's, prana, mindset, emotions, patronen, spiegels, inzichten, bewustzijnsverruiming, onderbewustzijn, reptielenbrein, uitstelgedrag, angsten, doelen , dromen, veggie, spiegels, vegan, breatharians, astraal, etherisch, micro macro kosmos, ...

Niets voor mij... dacht ik ooit.

Wat wist ik toen? Wat weet ik nu?

Wie was ik toen? Wie ben ik nu?

Wat deed ik toen? Wat doe ik nu?

Velen stellen zich deze laatste vraag?

Wat doet Dennis nu?

Het antwoord is simpel, alles wat in mijn leven slecht werkt verander ik zodat het goed werkt.

Dat blijf ik herhalen en verfijnen zodat het beter werkt.

Zwaktes & Kracht observeren in anderen en mezelf. Zo kan ik deze voor mezelf als inzichten integreren in mijn leven met als intentie gelukkig te zijn met wie ik ben en wat ik doe.

Dit is mijn levensstijl. Constant in beweging, constant Veranderen, constant in ∑energie. Net zoals het leven.

Hiervoor worden met regelmaat onbewuste verouderde gewoontes onder de loep genomen en weldoordacht efficiënt aangepakt richting succes op het terrein dat zich aandient.

In de laatste jaren mocht ik talrijke mensen trainen. Door hun zwaktes te mogen helpen in kaart brengen en te helpen omvormen naar hun krachten stopte hun afhankelijkheid van anderen. Zo werd ieder op hun eigen manier krachtiger, bijzonder trots op zichzelf, durfde ze zichzelf uiten en kreeg men erkenning voor wie men is en welke meerwaarde men werkelijk brengt.

Deze vorm van leiderschap is persoonlijk want iedereen is uniek.

Mijn intuïtieve en directe aanpak detecteert elke soort onbewuste blokkades, limitaties, zelfdestructieve gedachten, patronen en allerlei zwaktes razendsnel. Deze worden respectvol bewustgemaakt, verrijkt met nieuwe inzichten en getraind totdat deze vaardigheden geïntegreerd zijn waarbij het leven plots anders en beter is. Zo leert elk persoon het verschil tussen zwak zijn en krachtig zijn en kan men zelf kiezen welke rol het beste aanvoelt en het best voor hun werkt.

Dit gevoel geeft kracht en vormt zelfzekerheid zodat het geloof in zichzelf groeit.

Wat kan UED.Nu voor U betekenen?

#1 Ik ben een Mentor voor Uw Idee.

Wat ik je toon is wat al in je zit, het is niet mijn idee...

Ik observeer Uw idee, toon je wie je zelf bent, wat je kan realiseren en hoe je het efficiënt kan bereiken.

#2 Uw idee is tijdens Conscious Awareness Coaching voor mij belangrijker dan mijn idee.

#3 Als je verandering wil, blijf dan niet zoals velen wachten maar start Nu.


Universal Energetic Dynamics

Conscious Awareness Coaching

Dennis Schoofs

Mentor voor Purpose Driven Entrepreneurs

www.UED.NU

#Mentor #coaching #mindset #entrepreneurs #verbinding
bottom of page