top of page

It's funny in life how luck seems to increase by personal development

Persoonlijke, Spirituele of Zakelijke groei

Niets voor mij, dacht ik ooit...

Toch werd het iets voor mij door alle toevallige situaties die zich opstapelden waardoor ik steeds meet in synchronisiteiten begon te geloven en voor mezelf ontdekte dat als ik de les achter het toeval zie en er op in ga....

"Het lijkt alsof we een upgrade krijgen in ons leven telkens als we ingaan op het toeval dat plots als geluk telkens opnieuw voor ons uit de lucht lijkt te vallen. Het is aan ons om het te zien, het te verzamelen en er dankbaar voor te zijn.


Wat wist ik toen? Wat weet ik nu?

Wie was ik toen? Wie ben ik nu?

Wat deed ik toen? Wat doe ik nu?


Velen stellen zich deze laatste vraag: "Wat doet Dennis nu in feite?

Het antwoord is simpel, alles wat in mijn leven slecht werkt verander ik totdat het werkt.

Dat blijf ik herhalen en verfijnen zodat het beter werkt.

Al mijn krachtpunten en mijn zwaktes ontdekken in mezelf. Nieuwe vaardigheden aanleren en inzichten integreren in mijn leven met als intentie meer van het leven te mogen ervaren.


Dit is mijn levensstijl. Constant in beweging, constant Veranderen, constant in ∑energie. Net zoals het leven.

Hiervoor worden met regelmaat onbewuste verouderde gewoontes onder de loep genomen en weldoordacht efficiënt aangepakt richting succes op het terrein dat zich aandient.


In de laatste jaren mocht ik talrijke mensen trainen. Door hun zwaktes te mogen helpen in kaart brengen en te helpen omvormen naar hun krachten stopte hun afhankelijkheid van anderen. Zo werd ieder op hun eigen manier krachtiger, bijzonder trots op zichzelf, durfde ze zichzelf uiten en kreeg men erkenning voor wie men is en welke meerwaarde men werkelijk brengt.

Deze vorm van leiderschap is persoonlijk want iedereen is uniek.


Mijn intuïtieve en directe aanpak detecteert elke soort onbewuste blokkades, limitaties, zelfdestructieve gedachten, patronen en allerlei zwaktes razendsnel. Deze worden respectvol bewustgemaakt, verrijkt met nieuwe inzichten en getraind totdat deze vaardigheden geïntegreerd zijn waarbij het leven plots anders en beter is. Zo leert elk persoon het verschil tussen zwak zijn en krachtig zijn en kan men zelf kiezen welke rol het beste aanvoelt en het best voor hun werkt.

Dit gevoel geeft kracht en vormt zelfzekerheid zodat het geloof in zichzelf groeit.Wat kan en mag ik voor jou beteken?

Dat weten we beiden niet, mensen die in mijn leven komen, ervaren mij als intens maar zijn net daar enorm dankbaar voor. Ze respecteren me net omdat ik eerlijk ben, hun ruimte geef en het het soms moeilijk maak. Zo kunnen ze zichzelf ten volste zichzelf zijn en sneller en leert met zich uiten op diverse manieren wat mooi en krachtig is voor hun groeisprongen.

We werken aan wat het belangrijkste is en bouwen op naar het tempo van integratie.

Ik inspireer, motiveer en confronteer je zodat je meetbare resultaten zal behalen in je leven.

#1 Ik ben een Mentor om jouw idee dat onderbewust die in je verschil zit, tevoorschijn te laten komen en dit in realiteit te verwezenlijken


Wat ik je toon is wat al in je zit, het is niet mijn idee... het is jou idee

Ik observeer Uw idee, toon je wie je zelf bent, wat je kan realiseren en hoe je het efficiënt kan bereiken.


#2 Uw idee is tijdens Wilskracht tot Zelfleiderschap voor mij belangrijker dan mijn idee.

#3 Als je verandering wil, blijf dan niet zoals velen wachten maar start Nu voor U.


Ben jij klaar en zie je jezelf groeien als een "Purpose Driven Entrepreneur" en ben je op zoek naar hulp, training, samenwerking om jouw droomwerk of droompraktijk te realiseren?


Boek een intro groei-sessie en we laten we starten

Universal Energetic Dynamics

Conscious Awareness Coaching

Dennis Schoofs

Mentor voor Wilskracht tot Zelfleiderschap


Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page