top of page

Hoe hard vocht Dennis tegen zijn drang naar snoep?


Mijn diepste en zwaarste punt had ik bereikt in 2012, toen woog ik 76 kg en ging ik op zoek manieren die zowel lekker als haalbaar zijn in een druk leven, om mijn vermoeidheid en lichaamspijnen te stoppen. Ik moest mijn weg vinden door het doolhof van voeding en marketing. Met vallen en opstaan ontdekte ik inzichten die ik kon implementeren om mijn lichaam daadwerkelijk te voeden op een manier waar het om vroeg.


Dennis Schoofs UED UNIVERSAL ENERGETIC DYNAMICS  3800 Sint-Truiden Limburg Vlaanderen België
"Detox & Healing voor Body, Mind & Soul. Versterk je Innerlijke Kracht door Bewustzijnsverruiming"

Ik besefte dat chips, koekjes, suiker en chocolade me moe, ongemotiveerd en opgejaagd lieten voelen. Toch deed ik het zonder te weten welke ingrediënten er allemaal inzitten maar wel wetende met zekerheid dat mijn buik ervan opzwelt en ik er langzaam maar zeker steeds dikker van wordt. Door zelfstudie begon ik te begrijpen waarom bepaalde voeding ons slecht doet voelen.


Weten alleen is echter niet genoeg om echte veranderingen te bewerkstelligen. Verandering van chemische voeding naar organische voeding was één van de moeilijkste uitdagingen die ik mezelf kon geven.


Detox en heling zijn de sleutels tot vitaliteit en langdurig succes. Het gaat om het loslaten van schadelijke voeding, pijnlijke herinneringen, toxische relaties, onlogische handelingen en sociale druk. Kortom, het detoxen van alles wat ons lichaam, onze gevoelens, mindset, levensenergie en inkomens die ons weinig of niet voeden.


Stap voor stap kon ik alles wat me tijd en energie kostte, afbouwen en stopzetten. Eens dit is stopgezet, hoef je niet langer te helen omdat je niets meer stukmaakt. Dan ervaar je meer levensenergie, een hoger bewustzijn met een sneller en groter inlevingsvermogen, en trek je automatisch meer gelukkige synchroniciteiten aan.


Was het makkelijk? Absoluut niet. Kreeg ik steun? Nooit. Voelde ik me vaak onbegrepen? Constant. Maar was het de moeite waard? Absoluut, voor 100%.


De sleutel tot gedrevenheid ligt bij liefde voor jezelf. Als je gelukkig en succesvol bent, ga dan vooral door met wat je doet. Maar als je op zoek bent naar positieve veranderingen in je leven, stel jezelf dan de vraag: wat wil je leren en waar ben je bereid afstand van te doen?


Ik ontdekte voor persoonlijke groei ligt in de kracht om van mezelf te houden en deze steeds meer op te bouwen tot in elk detail. Nu deel ik deze kennis met anderen, zodat zij op hun eigen manier dit kunnen bereiken en kunnen doorgeven aan anderen die verandering willen ervaren.

Wat betekent "Detox" voor mij en welke voordelen verkreeg ik?


Bewustzijnsverruiming is een krachtige methode om je bewust te worden van je zintuiglijke waarnemingen en innerlijke ervaringen. Het opent de deur naar een dieper begrip van je smaak, geur, gehoor, zicht, tastzin, en innerlijke en uiterlijke gevoelens. Hoewel het aanvankelijk misschien niet altijd prettig is, zul je al snel ontdekken dat je alles kunt verrijken door het aanleren van nieuwe vaardigheden, waardoor alles snel beter kan worden.Ik had me doorheen de jaren een beetje (fel) laten gaan, onderging een jarenlange strijd met ups en downs, verzamelde alles wat efficiënt werkt en maakt een complete ommekeer in mijn leven. Nu hou ik nu terug van mijn lichaam en voelt het strak en vitaal.


Als jij jezelf in deze strijd herkent en je wil supersnelle resultaten die je kan meten zonder te moeten vermageren of te diëten, laat het me weten tijdens een introductie sessie.


Ervaar de kracht van Zelfliefde.

Boek een intro-groeisessie en ervaar de kracht om te kunnen luisteren naar je lichaamsignalen.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page