top of page

Gewaagde Visie: Van Visionair naar Purpose Driven Entrepreneur in 10 Jaar

In 2013 was ik eigenaar van drie succesvolle bedrijven: een juwelierswinkel en twee horecazaken. Het was in die periode dat ik Stijn leerde kennen, en samen met ons team brachten we een creatieve dynamiek in Thémacafé Cohibar en Cityclub Belmondo, twee van mijn vorige zaken ongeveer tien jaar geleden.


We werkten allemaal keihard en beleefden geweldige tijden, met een constante stroom van nieuwe thema's die het lokale nachtleven verruimden met waanzinnig leuke concepten. Het was mijn taak om steeds iets nieuws te bedenken en dit op een efficiënte manier uit te werken, met behulp van computertechnologie, design en marketing.


In die tijd voorzag ik grote veranderingen die nog niet zo helder waren voor de meeste mensen, omdat ze toen nog niet zo voelbaar waren als nu. Ik had het over digitalisatie, automatisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. Ik besefte dat er een tsunami van technologische vooruitgang op komst was, die een verwoestende impact zou hebben op verouderde denkwijzen, werkmethoden en manieren van handelen.


Om in deze technologische revolutie verder te kunnen groeien en succesvol te blijven, besloot ik alles af te bouwen en volledig te stoppen, zodat ik me volledig kon richten op het vergroten van mijn individuele waarde op wereldniveau. Deze periode was voor mij erg moeilijk en eenzaam. Toch bleef ik geloven dat bedrijven alleen een kans op overleven hebben als ze de brug kunnen slaan van egocentrisch en competitief werken naar samenwerking in co-creatie, waarbij iedereen zijn unieke talenten kan inzetten voor de groei van het bedrijf.


Ik investeerde mijn tijd en energie in professionele opleidingen op het gebied van persoonlijke, energetische en zakelijke ontwikkeling. Ik bleef ervoor kiezen om alles wat op mijn pad kwam te absorberen als een spons en alle nieuwe inzichten en vaardigheden te combineren en implementeren in wie ik ben en wat ik doe. Zo kon ik telkens weer nieuwe groeisprongen maken.

Nu, tien jaar later, zie ik dat mijn intuïtie juist was. Digitalisering en automatisering hebben een grote impact gehad op verschillende sectoren, maar tegelijkertijd is de vraag naar unieke vaardigheden en menselijke expertise enorm toegenomen.


Hoewel veel mensen twijfels hadden over mijn beslissingen, bleef Stijn me steeds benieuwd volgen, ondanks af en toe zijn kronkelende hersenen. Het was dan ook een complete verrassing toen Stijn aanwezig was op een internationaal en exclusief event, waar de top van Corsair Group International bijeenkwam om een accuraat overzicht te geven van onze missie, visie en groeipotentieel.#TopTalent #DreamJob #CarrièreKansen
"Gewaagde Visie: Van Visionair naar Purpose Driven Entrepreneur in 10 jaar" - Een inspirerend verhaal van transformatie en succes. Ontdek hoe een visionair zich ontwikkelt tot een purpose driven entrepreneur en zijn weg vindt naar mega bedrijven. Ontdek top talent, carrièrekansen en groeimogelijkheden. Bereid je voor op de sollicitatie van je leven en versterk je professionele ontwikkeling. Word een toekomstige leider en maak impact in de corporate wereld.


Tijdens dat event werd ik uitgenodigd door Corsair Group International om als vertegenwoordiger van België als gastspreker op te treden en duidelijk te maken waar we voor staan en hoe iedereen kan meegroeien door verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot plasticvervuiling.

Die avond getuigden velen dat een idee waarvan niemand dacht dat het mogelijk was, plots keiharde realiteit is geworden. Het resultaat is dat we nu wereldwijd klaar staan om een enorme positieve impact te maken door meerwaarde te bieden voor deze wereld, de samenleving en voor iedereen op individueel niveau.


Het deed me deugd om als Purpose Driven Entrepreneur diverse oude vrienden aanwezig te zien en ik ben hen dankbaar voor hun steun en motiverende gesprekken. Samen dragen we bij aan talrijke positieve veranderingen naar een betere toekomst voor ons en voor iedereen.

Wil jij ook deze kans grijpen om als Purpose Driven Entrepreneur de ladder van succes te beklimmen? Boek een kennismakingsgesprek.

DennisComments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page