top of page

Hoe lang kunnen we op lucht leven?

Ik dacht dat ik snel dood zou gaan als ik zou stoppen met eten en drinken... toch leek niets minder waar te zijn.


Deze blog gaat over mijn Prana Essence opleiding bij Brahman Menor


Onderstaande vragen werden praktisch ervaren.... Wat is Prana? Kunnen we stoppen met eten en drinken zonder dood te gaan??? Waarom zouden we stoppen met iets dat de basis vormt bij elke gelegenheid? Welke voordelen heeft een leven op Prana?

Deze vragen worden makkelijk beantwoord worden met tal van voorbeelden dat er mensen zijn die het niet kunnen of ze maken er een "soepje" van (woordspeling van de dag). Dankzij de aaneenschakeling van diverse mentors op diverse gebieden voelde ik mijn lichaam doorheen de laatste 20 jaren steeds energieker, leniger, strakker en krachtiger worden waarbij het vertrouwen in het vermogen tot zelfheling nu een vaste waarde is voor langdurig succes.

De volgende fase leek dan een logische stap en een bewuste keuze om de voordelen van een leven op Prana zelf te ervaren. Elke situatie is anders en elk lichaam leerde dan ook iets anders wanneer het om voeding gaat. Hierdoor kunnen meningen al snel leiden tot nutteloze discussies die enkel vermoeiend zijn. Ik volg al jarenlang Breatharians, mensen die leven van licht, anderen leven van de zon en sommigen leven van de liefde...


Toch kozen we voor Brahman Menor die zijn bouwstenen voor het lichaam wist te her-programmeren van vaste fysieke voeding naar etherische energetische voeding en delen we onze persoonlijke ervaring over de professionele begeleiding door Brahman Menor die zonder extra oefeningen reeds jarenlang geniet van een leven op Prana.

Nooit meer eten en drinken | De Outsiders NPO 3 TV


Na de opleiding starten we met een verhoogd bewustzijn over wat eten en drinken met ons lichaam doet. Dit mogen we in de komende maanden ervaren zodat we expert worden van wat ons lichaam werkelijk wil en wat wij denken dat het wil..... Net dat maakt een groot verschil. Om een onderscheid te maken tussen de nadelen en voordelen van wel of niet eten, gaan we met regelmaat diverse producten eten en drinken zodat we de effecten duidelijk kunnen ervaren op onze gedachten, gevoelens, levensenergie en op ons fysiek lichaam.


Nochtans we een enorme waaier aan vaardigheden hebben opgebouwd betreffende voedingskeuzes hebben we besloten om met regelmaat te eten om te ervaren wat alle "lekkere" dingen bij ons teweeg brengen. Zo kunnen we op een veilige manier, maand na maand de nadelen en voordelen stelselmatig op een rij zetten om klaarheid te verkrijgen in welke fase ons lichaam zich bevindt.

Leuke anekdote van de kracht van de Natuur Dieren gebruiken vasten als een instinct. Ze gebruiken het om zichzelf te herstellen of beschermen. Mensen die verliefd zijn hebben de neiging om te leven van liefde tot de periode over is en ze zich tegen deze oerdrift proberen te verzetten tot ze de sleutels van zelfliefde hebben gevonden. Nochtans deze laatste zinnen zich lijken te verdwalen uit de Prana context, blijft oprechte zelfliefde in het hier en nu de sleutel tot gelukkig zijn.

So let's start and enjoy the Organic Pleasures of life.Ervaring Sylvia: Nadat ik enkele maanden geleden het UED90DAYS COACHING TRAJECT volgde leerde ik enorm veel over energetische voeding en hoe ik kan luisteren naar de signalen van het lichaam.

Hierdoor kreeg ik steeds meer inzichten hoe mijn lichaam daadwerkelijk werkt en groeide mijn zelfzekerheid omdat ik eindelijk voelde dat ik de taal van het lichaam volledig kan vertrouwen. Mijn mindset over mijn fysieke lichaam veranderde en werd steeds positiever. Makkelijk, lekker, merkbaar beter. Mijn zelfvertrouwen is erg toegenomen en nu kies ik héél bewust voor energetische voeding. De patronen zien van gedachten, gevoelens, woorden, taalgebruik, energie en dit in combinatie van het lichaam bracht me zichtbare en voelbare resultaten: strakker in mijn vel, meer energie, focus, snelheid en vooral veel rust in mijn lichaam.


Omdat het werk dat we individueel brengen een mooie verrijking is voor mensen die klaar zijn voor verandering en zoeken naar korte en krachtige oplossingen voor levensproblemen of levensverrijkingen, besloten we samen te werken. Nieuwe vaardigheden leren van buitengewone mensen om deze te implementeren en door te geven aan anderen vormen de leidraad van onze filosofie Gunnen, Geven en Samen Groeien.

Na deze beslissing toonde Dennis me een documentaire over Brahman Menor en ik was onder de indruk omdat ik direct de waarde van de Pranic Lifestyle kon voelen. Er was een zaadje geplant en wilde graag onderzoeken : "Is dit iets voor mij?".


Toevallig leek het Universum in mijn voordeel te werken, omdat op de laatste werkdag nadat ik mijn ontslag indiende om mijn leven als Therapeut in te ruilen voor een leven als Spirit en Persoonlijke Coach, was er plots in de stad waar ik woon een infodag met Brahman Menor?!?


Dit teken voelde als een overduidelijke “ja” en ik schreef me in voor het Retreat van juni. Stap 1 om van Prana te kunnen leven is alle geloofsovertuigingen en conditioneringen die ik had rond voeding stop te zetten.


Tijdens het Prana Essence Retreat werden door Yoga, ademhalingsoefeningen, tal van (on)logische conditioneringen losgelaten en zo deed ik waarvan ik enkele dagen voorheen niet eens dacht dat ik dat zou kunnen,... drie volledige dagen droogvasten (geen eten, geen drinken en als extraatje gebeurde dit nog in totale stilte). Dit werd een uitdaging voor velen.


Al vanaf de start doken er talrijke saboterende gedachten op met de daaraan gekoppelde emoties. Dat leek een uitdaging voor velen, toch kon ik deze overtuigingen helder opmerken, observeren en veranderen van angst naar kracht.


Dat was nieuw voor me tot ik plots besefte dat ik de mentale vaardigheden tijdens UED90DAYS reeds had geleerd en onbewust geïmplementeerd. Nu pas begreep ik het het geschenk om te weten hoe onze gedachten en gevoelens werkelijk werken en kan ik nog meer de kracht hiervan ervaren in elke beslissing van mijn leven. Al wist ik het niet stond ik ver af van mijn kern, ik geloofde niet in mezelf. Mijn besluit om te veranderen en me te laten ondersteunen door Dennis maakt dat ik vandaag duidelijk in mezelf geloof. Nu besef ik hoe krachtig ik ben geworden en met een trots gevoel van zelfzekerheid verbreek ik telkens opnieuw mijn eigen records.


Na afloop van het Prana Essence Retraite voelde ik me helder en veel dichter bij mezelf. Ik ben heel dankbaar voor de mooie ervaring en de prachtige mensen die ik daar heb heb 'ont'moet en ben klaar om iedereen die vooruit wil ditzelfde te laten ervaren.


Ben je op zoek naar een strakker lichaam, innerlijke rust of meer productiviteit?

Ben je alle theoretische kennis en adviezen beu?

Dan ben je klaar voor verandering waar bewustzijnsverruiming directe en meetbare resultaten met zich meebrengen om jezelf levenslang te upgraden naar betere versies van jezelf.


Liefs Sylvia. Boek een intro-groeisessie en ervaar je levenskracht 'Prana'


Universal Energetic Dynamics

Geavanceerde Persoonlijke Transformaties


Dennis Schoofs | Mentor

Sylvia Vande Broek | Spirit & Persoonlijke Coach


Mindset

Emotions

Prana Lifeforce

Body Awakening

Blockchain Business


Nuanceer Jezelf in Kleur

• verleden loslaten

• blokkades • limitaties

• zelfdestructie


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page