top of page

Lies vertelt over haar UED90DAYS traject

  • Wat is UED90DAYS EXPERIENCES BOOTCAMP?

Sinds ik op Facebook postte over mijn 90 dagen UED, kreeg ik meermaals de vraag: “Wat is die bootcamp waaraan je deelnam?” Ik kan alleen maar delen vanuit mijn eigen ervaring en dankbaar vertellen wat dit mij bracht, namelijk een complete persoonlijke transformatie.

Toen ik aan deze bootcamp begon, zat ik al meer dan een half jaar thuis met een burn-out. Ik voelde me moe, leeg, verloren, nutteloos, onbegrepen,… Kortom ik was op de dool. De UED90DAYS EXPERIENCES BOOTCAMP zorgde voor een totale ommekeer in mijn leven. Ik ben op zoveel vlakken veranderd en gegroeid dat het moeilijk te geloven is dat dit op zo’n korte tijd gebeurde. Ik geef graag enkele voorbeelden van de groeisprongen die ik in slechts drie maanden maakte en de voor mij meest betekenisvolle elementen uit deze bootcamp-ervaring.

  • ∑•Food | Energetic Nutrition

Ik begrijp nu wat energetische voeding is en hoe ik mijn lichaam hiermee kan eren en helen. Ik worstelde al van kindsbeen af met overgewicht en ontwikkelde een haat-liefdeverhouding met voeding en met mijn lichaam. Het inzicht in de impact van energetische voeding op mijn lichaam, geest, energiepeil, welbevinden,… zorgde voor een onomkeerbare shift in deze relaties. Ik kies bewust voor voedzame en energierijke voeding, terwijl ik me terzelfdertijd voor het eerst in 35 jaar vrij voel om te eten wat ik wil. Ik kijk nu naar mijn lichaam met de waardering en dankbaarheid die het verdient.

  • Signalen van het Lichaam

Ik word opnieuw gewaar wat mijn lichaam mij vertelt. Spanning, ongemak, pijn,… zijn signalen waar ik nu bewust aandacht aan besteed. Ik kies ervoor om deze niet langer te onderdrukken met medicatie of te benadrukken door allerlei vormen van therapie. Zij dienen mij nu als kostbare graadmeter en kompas. Ik sta weer zelf aan het roer van dit unieke vehikel en vaar mijn eigen koers in het leven zonder dokters, kinesisten, psychologen, medicatie,... Mijn gevoel, mijn ademhaling, yoga, meditatie, de natuur,… zijn mijn tools om de gewenste richting aan te houden.

  • Betekenis van Levenssituaties

Ook al lijken mijn missie en doel hier op Aarde soms nog wat mistig, door voortdurend aan mezelf te werken creëer ik helderheid. Alles wat ik ervaar in mijn leven gebruik ik om mijn persoonlijke ontwikkeling te sturen. In plaats van in de slachtofferrol te gaan en me gefrustreerd, machteloos of ontredderd te voelen, bekijk ik aandachtig wat mij verteld wordt. Elke levenssituatie is een spiegel die me mijn werkstukken en lessen toont en waarvoor ik oprecht dankbaar ben.

  • Tekens van het Universum

Dankbaarheid en positiviteit zijn ondertussen immers mijn favoriete “settings”. Ik neem bewust de controle over mijn gedachten en mijn woorden omdat ik weet dat mijn gedachten (en woorden) mijn realiteit creëren. Wanneer ik mezelf betrap op negativiteit, beperkende overtuigingen of limiterende patronen, ga ik deze bewust herkaderen en ombuigen. Op die manier zet ik de “Wet van de Aantrekkingskracht” actief in om mijn wensen en dromen te realiseren.

  • Co-Creation for Your Purpose Driven Business

Eén van de dromen die ik dankzij de bootcamp aan het leven ben, is het bouwen aan een eigen business. Ik voel al jarenlang dat ik meerwaarde wil bieden aan anderen, aan de samenleving en aan het collectief, maar onzekerheid en angst stonden me in de weg. Het herwonnen vertrouwen in mezelf, mijn vaardigheden en kwaliteiten geeft me de energie, goesting en inspiratie om actie te nemen. Bovendien voel ik dat overvloed mijn natuurlijke staat van zijn is en geloof ik oprecht dat dit voor iedereen bereikbaar is.

  • Weekly Individual Coaching

Voor dit geloof en vertrouwen ben ik Dennis immens dankbaar. Hij is een bekwame allround coach die op een authentieke, oprechte en consequente manier zijn kennis en ervaring met me deelde. Hij gaat streng, maar rechtvaardig tewerk én met veel geduld. Zijn unieke coaching-stijl maakt dat ik hem regelmatig heb in vraag gesteld, bekritiseerd en zelfs vervloekt. Pas toen ik het adagium ”Falen bestaat niet. Er is alleen feedback” echt begreep, zag ik de zelfsabotage en kon ik ongelimiteerd transformeren. Sindsdien buig ik confrontatie om tot motivatie om te groeien.

  • Weekly Group Celebration

Ook het delen van “big wins” tijdens het wekelijkse celebration-uurtje in groep gaf mijn vertrouwen een enorme boost en zorgde voor bewustwording en verankering van mijn groei. Bovendien leerde ik hier om doelen voor mezelf te stellen; een gewoonte die ik inmiddels in mijn dagelijkse leven integreerde.

  • Weekly Co-Coach the Coaches

Tenslotte ben ik dankbaar voor de wekelijkse ‘co-coach the coaches’ sessies. Deze groep van gelijkgestemden biedt mij een veilige leeromgeving waarin de filosofie van “gunnen, geven en samen groeien” de drijfkracht vormt. Door elkaar succes en overvloed te gunnen en onderlinge feedback en ondersteuning te geven, leren we van elkaar en tillen we elkaar op allerlei vlakken naar een hoger niveau.

  • CONCLUSIE

UED90DAYS EXPERIENCES BOOTCAMP is een transformerende ervaring. De meerwaarde die deze bootcamp voor mezelf betekent, situeert zich op alle mogelijke gebieden in mijn leven: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel,... Ik zie nu wie ik voordien was, maar vooral ook wie ik écht ben en wat mijn potentieel is. Dit is een inzicht dat ik iedereen gun en dat maakt van deze bootcamp een ervaring die ik volhartig aanbeveel.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page