top of page

Connect The Dots door Steve Jobs verruimt je visie

Steve Jobs bracht me talrijke nieuwe inzichten en was impactvol op mijn leven.

Bekijk de video en voel of zijn speech jou kan raken.

Graag stel ik zijn toespraak voor: CONNECTING THE DOTS
WERK HARDER AAN JEZELF DAN AAN JOUW EXCUSES

Windows leerde me CTRL ALT DELETE en deze werkwijze mentor ik tijdens mijn persoonlijke trainingen wanneer iemand vastzit met zijn gevoelens of zijn acties: Controleer je gedachten, bedenk er eens andere en wanneer deze beter voor je werken, plaats of wis dan je oude.


EEN PERSOON DIE EEN VERSCHIL MAAKT

Zo kom ik terecht bij Niels bekend op youtube als Goeroe Rami.

Ik leerde Niels toevallig kennen in de zomer van 2018 nadat mijn vriend me vertelde dat ik mijn jongere versie van mezelf moest leren kennen... :-)


Ik ontmoette Niels en kon me onmiddellijk in hem herkennen door al zijn verschillende passies, zijn enthousiasme maar vooral zijn positieve kijk om te willen proberen, vallen, opstaan, leren, doen en zo telkens opnieuw vooruitgang te boeken. Niels is een enorm gedreven en enthousiast Coachee. Nu werkt Niels steeds harder aan zijn persoonlijke ontwikkeling om telkens door te groeien naar een betere versie van zichzelf.


TWIJFELS EN DE SPRONG IN HET ONBEKENDE

Door onze samenwerking en de intense inzet van Niels zijn er prachtige resultaten zowel op zijn persoonlijk als zakelijk vlak... Nu komen er cadeautjes voor Niels die zijn groei zullen versterken.


Niels besloot elke verandering naar verbetering aan te gaan en besloot om in het duister te stappen om van Windows naar Macintosch over te stappen.

Bekijk hieronder het filmpje van Niels zijn UNBOXING MACBOOK PRO:


Van Trditioneel naar Digitl denken.


BRIEFJES SCHRIJVEN werden Electronische-MAILS?

Wie herinnert zich nog: dat we werkelijk tijd maakte om even neer te zitten, mooi papier uitkozen, woorden bedachten, deze neer pende, ons papiertje perfect in twee, drie of in vier vouwen om daarna in een ander papier te steken, schatten om te wegen, postzegels erop, eentje extra voor de zekerheid... oei ze zijn weer op dus snel nog wat postzegels bijkopen dus een uitstapje naar de dichts bijzijnde post, insteken in de brievenbus en dan enkele weken wachten tot we misschien een antwoord kregen...

Ondenkbaar dat het 25 jaar geleden, grotendeels zo werkte in Belgium Capital of Europe....


Tijd blijft hetzelfde, 24uren, 7dagen in een week maar we kunnen dankzij technologie veel meer doen in minder tijd.WAAROM STAAN ER DRIE 3 APPELS IN DE TITEL?

In de jaren 80 kreeg ik van mijn ouders mijn eerste computer. Het ging van ATARI naar COMMODORE, DOS, LINUX, WINDOWS en uiteindelijk MACINTOSH / APPLE.

Meer dan een kwart eeuw was ik een overtuigd Windows Believer. In die tijd loste continue computerproblemen op en het ging van: onvindbare drivers, vertraging door software, blauwe schermen... 'Gevolgen' analyseren om te zoeken naar de 'Oorzaken'.

Kortom ontelbaar veel Windows opstart deuntjes en CTRL, ALT, DELETE's lStay Hungry, Stay Foolish but Never Quit On Things That Makes You Smile :-)

Jobs meets Desch™


Follow things that makes you smile and be the change | Dennis™

www.UED.Nu

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page