top of page

Wil je ons beter leren kennen?

Wat kan Persoonlijke, Spirituele of Zakelijke groei bieden voor jouw Bewustzijnsverruiming?


Bewustzijnsverruiming gaat over diverse situaties via verschillende percepties (invalshoeken) leren bekijken waar er steeds meer nieuwe inzichten begrepen worden. Deze inzichten dienen als levenslessen waarbij we iets kunnen veranderen, verfijnen of aanvullen met nieuwe vaardigheden die ons dichter bij onze werkelijk zelf brengt. Onze werkelijke zelf kan je zien als de persoon die dankzij nieuwe percepties dankbaar kan terugkijken naar moeilijke, pijnlijk of traumatische situaties omdat er een bepaalde reden voor is.


Wanneer je bewust omspringt met toevallige synchronisaties, lijken deze zich op te stapelen en als geluk uit de lucht te vallen. Deze synchronisiteiten dienen als leidraad en tonen je de richting naar een betere versie van jezelf.

Waarom doen we wat we doen, voor onszelf?


Dennis Schoofs:

Omdat ik vroeger niet kon of wou geloven dat toeval bestaat, ging ik er koppig mee om en sloot ik me er van af. Zo werkte ik steeds harder en werd mijn leven een strijd tussen tijd of geld. Dit werd telkens erger tot op een moment dat moe was en alles leek te verliezen. Het was een verwarrende periode die me veel tijd, geld, frustratie, verdriet, angst en energie heeft gekost.


Onwetende werd net dit mijn grootste leerschool om de talrijke toevalligheden in mijn leven te herkennen en er naar te handelen. Zo besefte ik steeds duidelijker door deze levenservaring veel had geleerd en het tijd was om alles wat ik doorheen mijn leven had opgebouwd stop te zetten en los te laten zodat ik in plaats steeds harder te werken om slimmer kon werken. In tegenstelling tot waar mijn gedachten me allemaal voor waarschuwde, voelde het juist. Dat gevoel bleef ik volgen tot ik het volledig kon vertrouwen en hierbij de stemmetjes van mijn gedachten die me veilig wilde houden rustiger werden, naarmate de voordelen zichtbaar werden.


Met deze bewust gecoördineerde samenwerking tussen gedachten en gevoelens, werd mijn leven één groot avontuur waar elke uitdaging een nieuwe stap is richting een diepere connectie met mezelf, de natuur en het collectief.


Al klinkt het voor sommige melig, bot of slecht, ik hou van mezelf voor wie ik ben en voor wat ik doe. [Dennis]

Sylvia Vande Broek: Omdat ik vroeger voor iedereen goed wou doen en nooit durfde nee zeggen, kwam ik altijd op de laatste plaats. Ik stond voor iedereen klaar en cijferde mezelf telkens opnieuw weg. Dit gaf me het gevoel er alleen voor te staan omdat ik mezelf niet zag, mijn meerwaarde niet zag laat staan dat ik deze kon uiten.


Dankzij bewustzijnsverruiming leerde ik uit mijn slachtofferrol te stappen en over te gaan naar actie. Zo transformeer ik mijn leven naar wat ik zelf belangrijk vind en deel mijn waarheid volgens mijn gevoel. Door deze eerlijke relatie tot mezelf ervaar ik meer respect, dankbaarheid en steun van anderen.


Nu leef ik mijn leven in afstemming met wie "ik" werkelijk ben en wat "ik" graag doe.

Dit brengt me plezier, vreugde en innerlijke rust. [Sylvia]Waarom doen wij wat wij doen voor anderen?

Omdat weinigen geleerd hebben om te handelen naar intuïtie, is het belangrijk om de voordelen te kunnen ervaren zodat elk soort verwarring duidelijk gevoeld en begrepen kan worden en als richtingwijzer dient naar een verrijking aan kwantum groeisprongen voor je persoonlijke, spirituele of zakelijke groei.

Wat doen we?

We bieden individuele coaching en coaching trajecten die je steeds sneller vooruit helpen in de keuzes voor jouw geavanceerde persoonlijke groeisprongen.


Hoe doen we dit?

We leren je inzichten en vaardigheden te implementeren in je dagelijks leven zodat je controle kan krijgen over jouw gedachten en gevoelens om weloverwogen beslissingen te maken je beter, sneller en krachtiger maken zodat je zelf een positieve impact maakt op je eigen leven en dat van anderen.


Wie zijn we?

Dennis Schoofs

Mentor in bewustzijnsverruiming


Sylvia Vande Broek,

Loopbaanbegeleider

Spirit en Persoonlijke Coach

Emotions & Mindset Trainer


Locaties :

+ Lier

+ Sint-Truiden

+ Online


Omdat iedereen uniek is starten we met een info moment waar we tijd maken voor alle vragen en antwoorden omtrent wat Bewustzijnsverruiming voor jou kan betekenen.


Wil je graag meer weten over wat persoonlijke, spirituele of zakelijke groei kan bieden voor jouw bewustzijnsverruiming? Registreer je plaats voor onze open info meeting (online) waar je antwoorden krijgt op je vragen.


Leer ons persoonlijk kennen


Voor Wie?

Voor iedereen die meer wil weten over wie we zijn, wat we doen en wat we kunnen bieden.

Van beginners tot gevorderden, voor elk is er net dat ietsje meer.


Wanneer?
Om hoe laat?

van 19:00h tot 20:30h CET Brussel

Prijs?

Gratis Event


Hoe?

Ga naar de website www.UED.NU

Klik op Evenementen

Kies de datum en registreer.

Dennis & Sylvia


Boek een intro-groeisessie en ervaar onmiddellijk wat wij voor jou kunnen betekenen.


Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page