top of page

De Kennis van Dennis is opgebouwd door eigen ervaring

Zonder eigen ervaring hebben we geen recht van spreken. Dus de beste kennis is zelfervaring. Voor 2012 bestond mijn voeding hoofdzakelijk uit :

frisdrank, koffie, alcohol, koekjes, frietjes, vlees, hamburgers, Fast-Food, spaghetti, kortom grotendeels lekkere snoep en dingen die ver van vers zijn maar wel lang bewaren.

Van 2012 begon ik steeds bewuster om te springen met alles in dat we vanzelfsprekend in de categorie : "Voeding" plaatsen.

Zo leerde ik mezelf de oorzaak te vinden van de gevolgen die mijn lichaam me toonden. Daarom besloot ik om eerst stil te staan over de gevolgen (Dik blijven, vermoeid zijn, ongemoviteerd de dag starten,etc..) vooraleer ik zogenaamde 'voeding' in mijn lichaam stop.

Ik verdiepte me in "MARKETING" ,

[frontside, Backside and No Side]


Zo ontdekte dat ik dat 'winsten' bij de meeste bedrijven meestal primeert, dus boven werkelijke meerwaarde brengen voor de klanten.

De Universale Wet van Gemiddelden staat hier op zijn kop.

In de categorie voeding is het meer vergelijkbaar met de film:

The GOOD, the BAD and the UGLY.

80% is Ugly Chemical / Cannibal / Rot /Toxish

20% is Bad Modified / Natuurlijke afkooksels

1% is Good Natural From Mother Earth

Die 1% is de overvloed wanneer we plots ontdekken dat één natuurlijk klein pitje, een struik/boom kan worden en duizenden pitten kan reproduceren en dat enkel met wat tijd, licht, water, wind en grond.

Naarmate mijn lichaam van steeds meer oude sportkwetsuren herstelde en strakker en leniger werd. Begon ik alles wat leeft en plukvers is steeds meer te appreciëren waarbij alle voorgaande lekkere dingen... hun macht verloren en ik steeds meer vrij kwam van me slecht in mijn vel te voelen.

(frisdranken, koekjes, chocolade, vlees, vis, granen, pasta en uiteindelijk.. zelfs Chips NOOOOOOO, Don’t take away MY CHIPS :-)

Daar had ik het meest lastig mee.

Onbewust als ik was at ik constant Gif, toxische ingrediënten die met het leven zuur maakte. Ik wilde vermageren en deed alle oplossingen wie we onszelf wijs maken, maar de resultaten waren nooit in evenwicht met de inspanningen die ik deed. Ergens klopte er iets niet.


Doorheen mijn leven vermoedde ik dat er iets niet klopt in deze wereld, 10 jaar geleden wist ik dat er veel niet klopt in deze wereld. Vandaag weet ik dat niets is zoals het lijkt.

Zelfstudie, bewustzijnsverruiming en integratie brachten me talrijke oplossingen en dat tegen lichtsnelheid. Het komt in de eerste basisstap neer op: Detox Detox Detox voor alles wat we eten, drinken, kennen, geloven, horen en geleerd hebben door het simpelweg als waarheid te hebben aangenomen. Eens je leert luisteren naar de signalen van het lichaam, de situaties in je leven en de tekens van het Universum gaat deze wereld helemaal op zijn kop staan, net zoals Alice in Wonderland maar zal je zelf ervaren dat je sterker, krachtiger, sneller Wanneer je ervaart wat niet werkt en wat beter werkt.

10 Years Later..

Ondertussen met dank aan talrijke Sjamanen, Coaches, Leermeesters en Mentors leef ik nu, reeds 3 dagen per week zonder eten of drinken, dus enkel op Prana Levensenergie (youtube).

Gek, strange???

Ik weet het, ik dacht net hetzelfde toen ik mensen leerde kennen in België en Nederland die deze keuze al jaren geleden hadden gemaakt.


Het is alvast niet voor beginners, dat kan ik je verzekeren.

Vooral de Sociale Druk is waar velen onder bezwijken.

Volgens mij is deze stap het makkelijkst op voorwaarde dat zowel het fysiek lichaam (body), als je gevoelens (emotions) en vooral je gedachten (mindset) werkelijk van mekaar houden.

Deze zelftest werkte voor mij, misschien kan jij deze ook gebruiken:

Ga naakt voor een spiegel staan, observeer jezelf eerlijk volgens deze drie criteria: • Wat straalt mijn lichaam vandaag uit? • Wat straalt mijn glimlacht uit? • Wat stralen mijn ogen uit? Opgelet Only for the Brave Confronterend? Ja dat kan het zijn, maar deze beelden werden voor mij de kracht om te veranderen en op zoek te gaan naar waarheden die instant werken.Praatjes vullen geen gaatjes dus zelfervaring is waar ik voor koos en dat blijf ik opbouwen.

Op basis van vertrouwen en van mensen die uitstralen over wat ze spreken, spring ik in de leeuwenkooi en zonder uitleg ervaar ik wat ik mag ervaren. Steeds met de intentie dat ik er wijzer van wordt.

Zo mocht ik gisteren mocht ik alweer iets nieuw ervaren, ditmaal het planten medicijn genaamd Kambo.


Dit maal een intense Natuurlijke Detox ervaring voor mij specifiek gericht naar de Gal voor diepgaande toxische restanten te zuiveren.


Het was kort, intens en voelt alsof mijn luchtfilter zuiver is gemaakt. Deze intense detox is een leuke manier om te weten waar je staat of waar je aan kan werken voor zowel Mindset, Emotions en Fysical Body.


Thank you Brother, Nico Keeman voor de fijne ceremonie.

Aho.
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page