top of page

Seminar Gered door Liefde

Wat je gemist hebt aan liefde, kun je alsnog geven aan jezelf en aan anderen. Maak kennis met Ria Matheussen tijdens haar lezing "Gered door Liefde".

Bekijk het UEDTV interview met gastvrouw Ria Matheussen en leer meer over de levensinzichten van haar laatste nieuwe boek: Gered door Liefde

Na dit interview heb je meer duidelijkheid gekregen dat iedereen op elke leeftijd nieuwe dingen kan leren over de taal van liefde. Leer hoe je kan voelen wat liefde nu werkelijk is en hoe je daardoor meer liefde kan ervaren.

Seminar : Gered door Liefde

Spreker : Ria Matheussen

Kies voor vrijheid en macht over je eigen leven. Alles draait om liefde. We zijn allemaal op zoek naar die liefde. We hebben geleerd die liefde buiten onszelf te zoeken. Als iemand anders ons graag ziet dan voelen we ons meestal goed, valt die persoon om de één of andere reden weg uit je leven dan voelen we ons verloren en verlaten.


In mijn voormalige job als therapeut kon ik, Sylvia Vande Broek vaak enkel een luisterend oor zijn voor mensen die leven in verdriet vol drama. Ik voelde me beperkt omdat ik meer wou doen dan pijn draaglijk te maken. Zo begon mijn zoektocht en kwam de Script-As-Methode (SAM) van Ria Matheussen op mijn pad.

Ik doorleefde mijn eigen transformatieproces en studeerde af als SAM Coach. Sindsdien kan ik anderen uit eigen ervaring beter en sneller begeleiden naar een leven vol geluk en liefde.


Laat je inspireren door deze inspirerende vrouw, Ria Matheussen. Zij heeft meer dan 30 jaar geleden een krachtige methodiek ontwikkeld om jezelf vrij te maken van verdriet en beperkte overtuigingen die ervoor zorgen dat jij de liefde buiten jezelf legt. De Script-As-Methode. Deze methodiek is de rode draad in mijn begeleiding voor anderen.

Ria geeft nu seminars in Vlaanderen over haar tweede boek, Gered door Liefde, waar ze vertelt hoe je wérkelijk van jezelf kan leren houden.

Wil je er bij zijn? Plaatsen zijn beperkt. Koop een ticket en reserveer je plaats tijdig via onderstaande link: https://www.ued.nu/eventsBoek hier je ticket voor het Seminar te Sint-Truiden.


Boek hier je ticket voor het Seminar te Lier.
bottom of page