Twee soepjes gemaakt
Venkel - komkommersoep 1 venkel 1 komkommer 1 sjalot 2 teentjes look Kruidenbouillon Tijm, peterselie, peper&zout Weinig water toevoegen en op een laag vuurtje garen ( slowcooking )
Komkommer-prei soep 1 komkommer 1 prei Selder naar wens 1 sjalot 2 teentjes look Kruidenbouillon Tijm, peterselie, zout & peper Weinig water toevoegen en op een laag vuurtje gare ( slowcooking )
Tip: wanneer de soep nog heet is doe ik ze in glazen bokalen en dadelijk afsluiten met deksel zo wordt de bokaal hermetisch afgesloten en kan je ze veel langer bewaren in de frigo Hoe geraak je aan bokalen ?? Vraag familie of vrienden of ze je enkele bokalen kunnen bijhouden.
Geroosterde zaden: Deze kunnen zoveel gegrild worden in oven, airfryer of de wokpan Pijnboompitten Zonnebloempitten Pompoenpitten Deze kunnen gegeten worden als snoep of bij de soep of salades
Veel kookplezier